Șuruburile PROCUT contribuie la reducerea timpului de fixare cu 30% datorită caracteristicilor unice de design. Aflați mai multe despre șuruburile PROCUT și plasați o comandă!

Șuruburile PROCUT sunt elemente de fixare care nu distrug niciodată structura lemnului datorită caracteristicilor lor unice de design. Spre deosebire de majoritatea șuruburilor disponibile pe piață, acestea nu taie lemnul, ci doar despart fibrele și profită la maximum de elasticitatea naturală a materialului.

Capul mare al șurubului oferă forță de strângere și capacitate de tragere maximă.

Buzunarele ascunse sub capul înecat  măresc calitatea vizuală a îmbinării, asigurând montajul perfect la suprafață în orice tip de lemn sau material pe bază de lemn.

Capul cilindric face posibilă fixarea șuruburilor în materialul de bază pentru o rezistență mecanică îmbunătățită a structurilor din lemn.

Filetul spiralat de înaltă precizie reduce timpul și necesarul de energie al lucrărilor de fixare.

Filetul complet mărește rezistența la smulgere a îmbinării.

Filetul dublu de geometrie variabilă îmbunătățește suplimentar efectul de fixare.

Crestăturile rezultate în urma găuririi despart fibrele de lemn, în loc să le distrugă, determinând o fixare mai ușoară și o îmbinare mai puternică.

O fixare cum nu ați mai experimentat până acum!

Cele 5 variante de ancore șurub PROCUT acoperă virtual 99% dintre aplicațiile necesare în timpul efectuării lucrărilor precum ridicarea structurilor din lemn, a caselor din bușteni și a clădirilor din componente prefabricate din lemn.

R-PTX

- Cap înecat;
- Filet parțial.

R-PTK

- Cap șaibă;
- Filet parțial

Disponibil în curând!

R-PVS

- Cap înecat
- Filet total.

Disponibil în curând!

R-PVZ

- Cap cilindric;
- Filet total.

Disponibil în curând!

R-PCZ

- Cap cilindric;
- Filet dublu.

Produse asociate, aplicații și materiale de bază

Familia de elemente de fixare PROCUT este completată și susținută de sculele electrice marca Rawlplug®, create pentru a oferi profesioniștilor din domeniul construcțiilor confort de operare, respectiv pentru a răspunde nevoilor întâmpinate pe șantier. Acestea sunt ergonomice, puternice și robuste, iar caracteristicile lor unice de design fac posibilă chiar și cea mai solicitantă lucrare. La proiectarea noilor noastre șuruburi, am decis să folosim noua prindere de tip Torx care, combinată cu biții pentru șurubelnițe Rawlplug RT-BIT, asigură o fixare strânsă și un transfer optimizat al cuplului de strângere, ce permite fixarea cu o singură mână, în timp ce cealaltă mână poate fi folosită pentru a ține dispozitivul de fixare.

Produse asociate

Unelte
Vârfuri pentru șurubelnițe
Mandrine pentru biți
Aplicații
Montare pe substraturi
Pereți
Plăci de pardoseală
Structuri de acoperiș
Prispă și terase
Structuri din lemn
Materiale de bază

Lemn

Cherestea

PAL

Panou de lemn

Placaje

Oferta noastră este completată cu servicii de asistență tehnică care includ accesul clienților la software-ul de calcul EasyFix bazat pe documentația extinsă a Agrementului Tehnic European (ETA).

Aceste servicii fac posibilă selectarea elementelor de fixare optime și proiectarea îmbinărilor sigure și durabile.

Module din categoria lemn
1
1
2
2
3
4
1. Aplicații generale de îmbinare
2. Conexiuni între grinzi principale și secundare
3. Ranforsarea crăpăturilor
4. Armare pe suport

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe detalii: