Fixare prin lovire

Alegeți produsul dorit

Diblul cu fixare prin lovire, cunoscut sub denumirea de diblu polistiren, este un component vital al fixarilor pentru sisteme termoizolante. Aceste diblu polistiren sunt utilizate pentru ancorarea eficienta a straturilor de izolatie termica pe fatade, reprezentand un element cheie in cadrul sistemelor termoizolante.

Fixarile prin lovire, inclusiv diblu polistiren, sunt cele mai cunoscute dintre toate tipurile de fixari pentru fatade. Aceste elemente de fixare se compun din doua parti pre-asamblate: un diblu din plastic cu o zona de expandare care se ancoreaza in substrat si un cui, care poate fi fie din otel, fie din plastic. Capul cuiului de otel este frecvent izolat pentru a minimiza riscul de formare a puntilor termice, aceasta izolatie fiind realizata fie prin capul de plastic, fie printr-un capac suplimentar de izolatie din polistiren sau vata minerala. Instalarea acestui element de fixare se efectueaza prin introducerea diblului din plastic in orificiu, urmata de lovirea cuiului pentru a realiza o instalare perfect nivelata cu suprafata.

Toate elementele de fixare pentru sisteme termoizolante oferite de Rawlplug sunt proiectate special pentru a transfera sarcini mari si pentru a stabiliza intregul sistem de izolare termica, garantand astfel eficienta si durabilitatea acestora.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că Rawlplug oferă până la 10 categorii de produse de specialitate? Aflați mai multe pe site-ul rawlplug.com.

0