Fixare prin lovire

Alegeți produsul dorit

Diblu cu fixare prin lovire

Elementele de fixare prin lovire fac parte din categoria fixărilor pentru sisteme termoizolante. Acestea sunt utilizate pentru ancorarea straturilor de izolație termică pe fațade și constituie un element cheie al sistemelor termoizolante.

FIXĂRILE PRIN LOVIRE sunt cele mai cunoscute dintre toate fixările pentru fațade.

Elementele de fixare prin lovire constau din 2 elemente pre-asamblate: un diblu din plastic cu o zonă de expandare care se ancorează în substrat și un cui care creează expandarea diblului. Cuiele sunt fie din oțel, fie din plastic. Capul cuiului de oțel este de obicei izolat pentru a reduce riscul de a crea punți termice. Această izolație se realizează prin capul de plastic sau prin capacul suplimentar de izolație din polistiren sau vată minerală. Instalarea elementului de fixare se face prin introducerea diblului din plastic în orificiu și prin lovirea cuiului pentru a se realiza instalarea la același nivel cu suprafața.

Toate elementele de fixare pentru sisteme termoizolante de la Rawlplug au un design special care vă permite să transferați sarcini mari și să stabilizați întregul sistem de izolare termică.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că sistemele de izolare pentru acoperișuri Rawlplug sunt utilizate în fiecare an pentru a atașa peste 8 milioane de m2 de izolație la acoperișurile plate?

0