Un prototip mai bun creează un produs mai bun.
Un prototip mai bun creează un produs mai bun.
Cercetare si dezvoltare

Rawlplug este mereu pregătit pentru a se adapta rapid la schimbările de pe piață și pentru a produce soluții inovatoare.

La Rawlplug știm că produsele noastre sunt la fel de bune ca designul care le aduce la viață. De aceea, atunci când dezvoltăm un produs nou, prima dată ne gândim la consumatorul produsului final.

Dacă dorești cu adevărat să știi cum funcționează un produs întreabă oamenii care îl folosesc zi de zi.

Alături de personalul nostru responsabil de marketing și dezvoltare, echipa noastră de proiectare lucrează în colaborare cu profesioniștii din domeniu și consumatorii finali ai produselor încă de la începutul dezvoltării acestora și până la lansarea produselor finale. Urmărim site-urile și observăm constructori care interacționează cu soluții pentru produse. Urmărim rezultatele și experiențele acestora și identificăm, astfel, problemele cu care se confruntă.

Folosim ulterior tot ce am învățat pentru a adapta procesele de proiectare în vederea creării unui prototip de produs care să răspundă nevoilor și provocărilor specifice, nuanțate.

Dar acesta este doar începutul. Aducem prototipul înapoi consumatorilor noștri pentru testare și continuăm să facem revizii, să perfecționăm procesele și să facem ajustări din ce în ce mai subtile până când noi și utilizatorii finali suntem mulțumiți.

Integrând echipa noastră de proiectare și dezvoltând produsele în colaborare directă cu utilizatorul final suntem capabili să depășim limitele dezvoltării produselor pentru a crea soluții care ajută la îmbunătățirea lucrărilor. Călătoria pentru îmbunătățirea rezultatelor și creșterea calității nu se încheie niciodată. Abordarea privind proiectarea inovațiilor de fixare continuă să perfecționeze procesul atent în jurul testării cuprinzătoare, dezvoltării agile a produselor și a serviciilor, eficientizând timpul de implementare.

Experiența din viața reală este singura dovadă a performanței

Cercetare si dezvoltare

Design și creativitate

În Rawlplug monitorizăm continuu tendințele pieței și nevoile în schimbare ale consumatorilor.

Cu o bază de design și fabricație îmbunătățită și prin utilizarea celei mai noi tehnologii suntem capabili să răspundem rapid la problemele clienților noștri și să producem soluții inovatoare.

Fiecare produs de succes este susținut de o echipă de experțI rawlplug, care efectuează cercetări în centrele noastre de cercetare & dezvoltare din întreaga lume.

Acest lucru accelerează ritmul de lucru pentru dezvoltarea produsului și obține performanțe optime. Experiența, cunoștințele și pasiunea profesională sunt secretul inovațiilor noastre.

Centre de cercetare

Instalațiile noastre îndeplinesc cele mai înalte cerințe și oferă o gamă largă de teste efectuate în conformitate cu standardele de bază ISO și VDA, ca răspuns la solicitările și cerințele specifice ale clienților noștri- actorii cheie din industria construcțiilor, a automobilelor și din multe alte industrii. Complexul nostru cu laboratoare de specialitate este format din:

  • Laboratorul mecanic
  • Laboratorul metalografic
  • Laboratorul de măsurare
  • Laboratorul de chimie

Eficiență și inovație

Pentru a reduce timpul necesar verificării noilor produse în primele etape ale prototipării folosim cele mai noi tehnologii, inclusiv tehnici de imprimare 3D și măsurare laser.

Datorită acestei abordări putem pregăti modele precise de produse, reducând consumul de materiale și de timp. Cererile de pe piață se schimbă, iar acest lucru are un efect direct asupra portofoliului nostru.

Ne concentrăm nu numai pe extinderea gamei noastre de produse, ci și pe evoluția produselor existente, producând generațiile lor următoare.

Calitate garantată

Dezvoltăm noi procese și soluții folosind resursele proprii. Avem centre extinse de unelte și asta ne determină să putem lucra independent și mai eficient, creând procese care se potrivesc perfect cu capacitatea parcurilor noastre de mașini din toate fabricile.

Cea mai înaltă calitate a produselor Rawlplug este garantată de sistemul nostru de control al calității interne, pe care îl dezvoltăm și îl perfecționăm continuu.

Analiza impactului asupra mediului este printre factorii cheie verificați în faza de proiectare. Continua cercetare și dezvoltare confirmă angajamentul puternic pentru dezvoltarea durabilă, cu practici prietenoase față de mediul înconjurător.