Tehnologie și Inovație

De la prototip
la produs final

Investiția continuă în tehnologie asigură calitatea și fiabilitatea constante ale produselor Rawlplug.

Facilitățile noastre tehnologice vaste ne permit să executăm orice proces de la primele stadii de dezvoltare până la fabricarea produsului finit.

Suntem una dintre puținele companii care pot exercita un control complet asupra tuturor fazelor de producție de fixare, asigurând astfel calitatea produsului final.

Echipe de angajați specializați și cu experiență, care utilizează la maximum instalațiile noastre tehnologice, se străduiesc să se asigure că fiecare produs oferit de Rawlplug îndeplinește cele mai ridicate așteptări ale clienților noștri.

Descoperă procesele noastre de producție:

Card image cap

Cercetare si dezvoltare

La Rawlplug știm că produsele noastre sunt la fel de bune ca designul care le aduce la viață. De aceea, atunci când dezvoltăm un produs nou, prima dată ne gândim la consumatorul produsului final.

Card image cap

Fabricile noastre

Uzina nr. 1 este situată alături de sediul nostru din Wroclaw, Polonia. Activitatea sa principală este producția de elemente de fixare din plastic și ancore chimice. Uzina nr.2 este localizată în Lancut, Polonia. Activitatea sa principală este producția de ancore mecanice, șuruburi și bolțuri.