Ancore expandabile

Alegeți produsul dorit

Ancore expandabile (cunoscute, de asemenea, și sub denumirea de ancore mecanice sau conexpanduri) din oțel galvanizat sau inoxidabil pentru aplicații în beton fisurat sau nefisurat și aplicații care necesită rezistență la foc sau rezistență seismică. Disponibile și în versiunea cu straturi multiple de Zink Flake pentru rezistență crescută la coroziune

Unul dintre cele mai versatile modele de pe piață - Rawlbolt – este prima ancoră de acest fel din lume, precursor al tuturor ancorelor mecanice existente. Modelele de conexpanduri aflate în ofertă, din clasele Premium și Supreme, sunt potrivite pentru beton fisurat și nefisurat, fiind utilizabile în 5 categorii de medii corozive. De la ascensoare la fațade ventilate, de la console la platforme, pereți cortină sau uși industriale, ancorele mecanice comercializate de Rawlplug răspund unui spectru larg de aplicații, oferind fixări durabile și de calitate. Fiecare produs din această categorie conține toate informațiile necesare pentru o utilizare corespunzătoare, cum ar fi documentația tehnică a produselor, în care sunt prezentate informații complete despre nivelul de tracțiune și forța de forfecare care pot fi transferate de anumite tipuri de ancore expandabile.

Descoperiți de asemenea si oferta noastră de ancore șurub cu fixare temporară sau permanentă

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că povestea brandului Rawlplug a început în anul 1910 la Muzeul Britanic din Londra? În timp ce lucra la renovarea muzeului, fondatorul Companiei Rawlplug a inventat primul diblu de perete din lume!

0