Brandul Rawlplug

Rawlplug - pionier al fixărilor moderne sigure și fiabile

Invenția primului diblu de perete nu a devenit cunoscută doar pentru compania Rawlplug, ci și în întreaga industrie a construcțiilor. De atunci, Rawlplug a fost pionierul fixărilor moderne sigure și fiabile, o marcă britanică construită pe inginerie britanică.

Diblul de perete original creat de Rawlplug în anul 1911 a fost o sclipire de geniu. Inovația, calitatea înaltă și serviciile care au făcut numele Rawlplug cunoscut acum un secol reprezintă și în prezent fundamentul activităților noastre. O sută de ani mai târziu ascultăm în continuare nevoile partenerilor noștri de afaceri, identificăm obstacolele și dezvoltăm soluții pentru a le face viața mai ușoară. Nivelul de încredere în produsele pe care le-am construit ne permite să putem oferi adevărate inovații.

Suntem pe deplin conștienți de faptul că realizările de succes din industria construcțiilor încep cu selectarea materialelor și echipamentelor de construcție potrivite. Din acest motiv am dezvoltat de-a lungul anilor o gamă întreagă de fixări care răspund așteptărilor oricărui client. Și nu ne mulțumim doar să oferim produse.

Obiectivul nostru cheie în fiecare an este să dezvoltăm și să oferim o gamă completă de soluții, produse și servicii pentru toate proiectele de construcții, în toate etapele de execuție.

Logo-ul Rawlplug

Logo-ul albastru Rawlplug reprezintă pentru cunoscătorii din domeniu brandul unei companii cu produse de calitate pe care te poți baza. Astfel, noul logo Rawlplug a fost conceput pentru a reflecta această poveste de succes și pentru a răspunde proiectelor ambițioase de pe piață.

Gama noastră extinsă de produse necesită un logo care poate fi redimensionat fără compromisuri, iar în cazul produselor mult mai mici, simbolul „r” reprezintă un simbol al companiei în ansamblu. Această nouă abordare a proiectării indică dorința Rawlplug de a răspunde noilor provocări în contextul globalizării.