Selector de fixări și elemente de fixare

Selectorul avansat de produse face alegerea mai ușoară și mai rapidă

Selector avansat de produse

Selectorul avansat de produse face alegerea mai ușoară și mai rapidă

Selectorul de produse de la Rawlplug înseamnă posibilitatea de a alege produsele dintre 10 categorii de produse într-un proces asistat de selecție. Există numeroase opțiuni convenabile de navigare a produselor relevante din perspectiva prevăzută. Este o prezentare transparentă și foarte funcțională a informațiilor utile.

Există, de asemenea, o opțiune de a adresa întrebări specialiștilor din Departamentul Tehnic privind proprietățile și aplicațiile specifice ale produselor.

De ce merită să îl folosești?

  • Posibilitatea de a alege produsele din 10 categorii de produse.
  • Numeroase opțiuni convenabile de navigare a produsului: portofoliu complet pentru fiecare categorie de produse sau prin setarea filtrelor, inclusiv substrat, aplicație, aprobări și certificate, materiale și acoperiri, condiții de mediu sau elemente noi din portofoliu.
  • Fiecare produs este descris într-un mod transparent și bine structurat. Nu numai că veți regăsi informații referitoare la servicii, aplicații potențiale sau avantaje, dar prezentările vă oferă, de asemenea, tutoriale video, date de instalare complete și desene tehnice, acces la biblioteca tehnică completă, specificații ale proprietăților mecanice, distanțe de fixare permise de pe margini, precum și liste de produse conexe.
  • Nivelul de selectare a produselor vă permite să întrebați despre proprietățile și caracteristicile unui anumit produs, dar și să-l copiați în clipboard și să consultați mai târziu un întreg grup de produse.

Puteți alege din varietatea filtrelor menționate în continuare:

  • Ancore chimice
  • Ancore mecanice
  • Fixări cadre
  • Fixări pentru sisteme termoizolante
  • Fixări pentru acoperișuri plate
  • Spume, materiale de etanșare și adezivi
  • Elemente de fixare
  • Fixări directe
  • Consumabile
  • Capsatoare
Categoria de materiale de bază Detalii
Beton fisurat Beton fisurat
Beton fisurat C20/25-C50/60
Beton nefisurat Beton nefisurat
Beton nefisurat C20/25-C50/60
Beton armat Beton armat
Beton Beton
Beton C12/15
Beton C12/15-C50/60
Beton C16/20
Beton C20/25-C50/60
Beton C50/60
Beton nearmat
Bloc de beton solid
Bloc etaj tubular din beton (de ex. Teriva)
Placă cu nucleu gol
Grosime garnitură cu plăci cu miez de 50mm
Placă de beton
Piatră Piatră naturală de înaltă densitate
Piatră naturală
Cărămidă solidă Cărămidă solidă
Cărămida din argila solida 20MPa
Cărămidă solidă cu nisip-var
Bloc de lut perforat vertical
Cărămidă cu goluri Cărămidă cu goluri
Caramida cu nisip-tei
Caramida cu nisip-calcar 15MPa
Bloc din beton ușor ușor
Beton ușor Componente armate din beton agregat ușor (categoria de utilizare D)
Bloc ușor de beton
Componente armate din beton ușor agregat
Fără amenzi Beton
Beton aerat Bloc de beton aerat
Lemn si cherestea Plăci de punte
Placă aglomerată
Placă orientată pe catenă
Lemn
Lemnul exotic
Placaj
Cherestea
Lemn cu metal
Ramuri
Tabla metalica si profile Tabla metalica si profile
Otel de constructie
Oțel inoxidabil
Gips-carton Panou sandwich
Plăci din ipsos
Plăci din fibră de gips
Panouri de izolare Tablouri din vată minerală
Plăci de polistiren (EPS)
Placi de izolație non-tencuite, rezistente la presiune
Panouri de izolare din polistiren extrudat XPS
Plastic Plastic
Laminat

Produsele noastre sunt concepute pentru aplicații specifice și fiecare are o listă definită de utilizări pentru diferite aplicații. Acesta este de mare ajutor atunci când căutați soluții de ancorare.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că produsul ar trebui să fie selectat pentru a se potrivi designului, deși multe pot fi utilizate în aplicații multiple în funcție de caracteristicile și cerințele proiectului.

Evaluare Tehnică Europeană (ETA)

Conține performanța produsului declarat de producător exprimată în niveluri sau clase. Evaluarea tehnică europeană este emisă la solicitarea producătorului de către organismul de certificare autorizat pentru evaluare tehnică.

Aprobare Tehnică / Evaluare Tehnică Națională

Specificația tehnică care confirmă caracteristicile tehnice ale produsului de construcție la cererea producătorului, precizând caracterul adecvat al produsului pentru o anumită aplicație.

Raport de rezistență la foc

Rapoartele care se juxtapun materialelor de construcție selectate și modul în care sunt utilizate pentru a asigura nivelul necesar de protecție împotriva incendiilor. Rapoartele de testare la foc confirmă capacitatea portantă și clasificarea rezistenței la foc a măsurilor prezentate.

Raport de rezistență seismică

Certificarea seismică este o confirmare a performanței produsului în cazul evenimentelor seismice. Acesta dovedește capacitatea de a transmite sarcini în condiții extreme.

Raport de testare pentru sarcini de încărcare la vânt

Descrierea forțelor dinamice care acționează pe acoperișul plat, fiind cea mai puternică reflectare a rezistenței la forța vântului. Acesta permite calcularea precisă a sarcinii pentru un anumit sistem de acoperiș (conector mecanic + membrană hidroizolantă + izolație + substrat).

Certificat mutual din fabrică

Confirmarea performanței produsului în ceea ce privește cerințele de securitate la incendiu așteptate de companiile de asigurări.

Punte termică

Determinarea exactă a valorilor parametrilor care caracterizează sistemele termoizolante, inclusiv coeficientul de transfer de căldură. Acest parametru este crucial pentru proiectarea și construcția de structuri pasive eficiente din punct de vedere energetic, cu consum redus de energie.

Rezistență la coroziune

Confirmarea rezistenței elementelor de fixare din oțel la factorii care provoacă coroziunea într-un anumit mediu. Acestea permit selectarea optimă a produsului în conformitate cu condițiile sale de utilizare. Testul accelerat de coroziune este utilizat pentru a ilustra diferența de calitate a protecției la coroziune a elementelor de fixare.

Certificat de igienă

Certificatul care confirmă îndeplinirea cerințelor din punct de vedere igienic ale produsului atunci când este utilizat în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

Volatile Organic Compounds (VOCs)

Un raport privind compușii organici volatili.

Conductivitate electrică

Oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil este un aliaj din oțel cu conținut scăzut de carbon și crom, plus alte elemente de aliere care îmbunătățesc împreună proprietățile de rezistență la coroziune în comparație cu oțelul normal. Multe grade diferite de oțel inoxidabil sunt disponibile cu propriile proprietăți chimice, mecanice și fizice unice, făcând oțelul inoxidabil ideal pentru aplicații specifice în diverse medii corozive. A2 și A4 sunt cunoscute ca grade austenitice din oțel inoxidabil, A4 având o rezistență mai mare la coroziune decât A2. Ambele sunt nemagnetice. Gradul A2 este potrivit pentru utilizarea în medii uscate și umede la interior și umede la exterior cu poluare scăzută și în zonele de coastă cu un conținut scăzut de sare. Gradul A4 poate fi utilizat în general pe orice tip de structură în aer liber, inclusiv medii industriale și marine și chiar instalații subacvatice.

Oțel zincat galvanizat la cald

Oțelul poate fi modificat prin diferite tratamente de suprafață, ceea ce face din oțel cel mai obișnuit material de fixare. În procesul de galvanizare la cald, prima piesă este degresată și curățată cu o combinație de soluții caustice și acide. După clătire, piesa este scufundată într-un rezervor de zinc topit pentru o anumită perioadă de timp.

Oțel placat cu zinc

Oțelul poate fi modificat prin diferite tratamente de suprafață, ceea ce face din oțel cel mai obișnuit material de fixare. Placarea cu zinc este o metodă prin care metalul zinc este utilizat în procesul de galvanizare pentru a oferi o barieră între substratul de oțel și elementele corozive din atmosferă. Placarea de zinc menționată aici implică aplicarea electrolitică a zincului prin imersarea pieselor din oțel curat într-o soluție de sare de zinc și aplicarea unui curent electric. Acest procedeu aplică un strat de zic relativ subțire pe produse, care le face potrivite pentru a fi utilizate în interiorul uscat și numai în fixări temporare în exterior.

Poliamid (Nylon)

Poliamidele (PA), cunoscute pe scară largă sub denumirea de nailon, includ marea familie de materiale plastice, cu o gamă foarte largă de aplicații. Poliamida este denumirea generică pentru toate poliamidele cu fibre cu lanț lung cu grupe de amidă recurente. Cele mai utilizate note sunt PA6 și PA66. Caracteristicile specifice ale nailonului sunt rezistența la uzură și proprietățile mecanice bune chiar și la temperaturi ridicate. Poliamidele pot fi tari și dure sau moi și flexibile.

Materiale plastice (PP/PE)

Polipropilena (PP) este un material termoplastic versatil disponibil într-o gamă largă cu diferite procese de polimerizare pentru aplicații de inginerie. Datorită rezistenței mecanice bune și a prețului relativ ieftin, PP este, alături de PVC și PE, unul dintre cele mai utilizate materiale plastice din lume.

Interior uscat (C1)

Condițiile interioare uscate se referă la încăperile interioare uscate, în care nu este posibilitate de condensare din cauza umidității sau a schimbărilor de temperatură. Produsele care se potrivesc numai la această categorie de condiții pot fi utilizate în afară numai temporar, de exemplu în schelărie. Clasa de coroziune (EN ISO 12944-2) C1 înseamnă un risc de coroziune foarte scăzut.

Acestea sunt recomandări generale pentru selectarea produsului potrivit, bazate pe caracteristicile adecvate pentru exemplele simplificate ale celor mai comune tipuri de condiții. De multe ori condițiile sunt un mix de caracteristici. Dacă nu sunteți sigur de tehnicile adecvate luați în considerare angajarea sau consultarea unui profesionist calificat înainte de a decide produsul potrivit pentru fixări. Eșecul ancorei poate duce la riscul pierderii vieții sau la consecințe economice grave. Vă rugăm să contactați Departamentul Tehnic pentru recomandări specifice bazate pe aplicații.

Interior umed / exterior rural (C2)

Condițiile interioare umede se referă la încăperile interioare cu expunere ocazională la condens datorită schimbărilor de umiditate și temperatură. Condițiile exterioare rurale se referă la mediile rurale expuse pe interior cu un nivel scăzut de poluare în atmosferă, de exemplu niveluri scăzute de oxizi de sulf, oxizi de azot, cloruri și salinitate, apa de mare și sare rutieră. Clasa de coroziune (EN ISO 12944-2) C2 înseamnă un risc scăzut de coroziune.

Acestea sunt recomandări generale pentru selectarea produsului potrivit, bazate pe caracteristicile adecvate pentru exemplele simplificate ale celor mai comune tipuri de condiții. De multe ori condițiile sunt un mix de caracteristici. Dacă nu sunteți sigur de tehnicile adecvate luați în considerare angajarea sau consultarea unui profesionist calificat înainte de a decide produsul potrivit pentru fixări. Eșecul ancorei poate duce la riscul pierderii vieții sau la consecințe economice grave. Vă rugăm să contactați Departamentul Tehnic pentru recomandări specifice bazate pe aplicații.

În aer liber (C3)

Condițiile în aer liber se referă la zonele exterioare cu umiditate ridicată și cu unele poluări ale aerului. De asemenea, este potrivit pentru condiții interioare cu condensare frecventă și de durată din cauza umidității și a schimbărilor de temperatură, fără expunere la niveluri ridicate de clorură ca în piscinele interioare. Potrivite sunt și pentru mediile interioare industriale cu un nivel scăzut de poluare, fără expunere la niveluri ridicate de poluare chimică, cum ar fi în tunelurile rutiere unde se folosesc materiale de degivrare. Clasa de coroziune (EN ISO 12944-2) C3 are un risc mediu de coroziune.

Acestea sunt recomandări generale pentru selectarea produsului potrivit, bazate pe caracteristicile adecvate pentru exemplele simplificate ale celor mai comune tipuri de condiții. De multe ori condițiile sunt un mix de caracteristici. Dacă nu sunteți sigur de tehnicile adecvate luați în considerare angajarea sau consultarea unui profesionist calificat înainte de a decide produsul potrivit pentru fixări. Eșecul ancorei poate duce la riscul pierderii vieții sau la consecințe economice grave. Vă rugăm să contactați Departamentul Tehnic pentru recomandări specifice bazate pe aplicații.

În aer liber, cu risc mai mare de coroziune (C4)

Condițiile în aer liber se referă la zonele exterioare cu umiditate ridicată și cu unele poluări ale aerului. Doar medii de coastă blânde și urbane, fără imersiune alternativă în apa de mare sau expunere la valurile apei de mare. Produsul poate fi potrivit pentru cufundarea permanentă în apa dulce și / sau de mare. De asemenea, este potrivit pentru condiții interioare cu condensare frecventă și de durată din cauza umidității și a schimbărilor de temperatură, fără expunere la niveluri ridicate de clorură ca în piscinele interioare. Potrivite sunt și pentru mediile interioare industriale cu un nivel scăzut de poluare. Fără expunere la niveluri ridicate de poluare chimică, cum ar fi în tunelurile rutiere unde se folosesc materiale de degivrare.

Acestea sunt recomandări generale pentru selectarea produsului potrivit, bazate pe caracteristicile adecvate pentru exemplele simplificate ale celor mai comune tipuri de condiții. De multe ori condițiile sunt un mix de caracteristici. Dacă nu sunteți sigur de tehnicile adecvate luați în considerare angajarea sau consultarea unui profesionist calificat înainte de a decide produsul potrivit pentru fixări. Eșecul ancorei poate duce la riscul pierderii vieții sau la consecințe economice grave. Vă rugăm să contactați Departamentul Tehnic pentru recomandări specifice bazate pe aplicații.

Agresiv (C5)

Condițiile agresive se referă la condițiile de coroziune deosebit de agresive atât la interior, cât și la exterior. Este potrivit pentru aplicații expuse la umiditate ridicată, salinitate ridicată și niveluri ridicate de poluare a aerului, cum ar fi zonele de coastă, imersiunea permanentă în zonele de apă de mare sau cu expunere la valurile apei de mare. Potrivite sunt, de asemenea, mediile industriale cu potențial ridicat de oxid de sulf, oxid de azot sau alte poluări chimice extreme, respectiv mediile cu atmosferă de clorură. Clasa de coroziune (EN ISO 12944-2) C5-I, C5-M are risc de coroziune foarte ridicat.

Acestea sunt recomandări generale pentru selectarea produsului potrivit, bazate pe caracteristicile adecvate pentru exemplele simplificate ale celor mai comune tipuri de condiții. De multe ori condițiile sunt un mix de caracteristici. Dacă nu sunteți sigur de tehnicile adecvate luați în considerare angajarea sau consultarea unui profesionist calificat înainte de a decide produsul potrivit pentru fixări. Eșecul ancorei poate duce la riscul pierderii vieții sau la consecințe economice grave. Vă rugăm să contactați Departamentul Tehnic pentru recomandări specifice bazate pe aplicații.

Folosește selectorul Rawlplug