Pop nituri

Alegeți produsul dorit

Nituri pop

Pop niturile, denumite în mod obișnuit nituri, sunt utilizate în principal în aplicații în care nu există acces la partea din spate (partea oarbă) a îmbinării. Niturile au o construcție din două piese: corpul nitului sau bucșa și dornul (mandrel), acestea fiind pre-asamblate și gata de utilizare. Niturile sunt instalate folosind o sculă pentru nituire pentru a trage cuiul care determină deformarea corpului și fixarea pe îmbinare. În timpul instalării, dornul străpunge bucșa, ulterior acesta fiind înlăturat.

Un avantaj al niturilor este că acestea pot îmbina două tipuri de materiale diferite. O altă caracteristică importantă este instalarea simplă și rapidă. Cu diametrul și pop nitul potrivite, fixarea este un succes.

Pop niturile pot fi folosite pentru aplicații diverse, de exemplu pentru fixarea fațadelor ventilate, electronicelor, navelor, etc.

Oferta Rawlplug cuprinde pop nituri din diferite tipuri de material, precum oțel carbon, aluminiu, oțel inoxidabil, cu posibilitatea utilizării într-o gamă largă de aplicații.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că cernelurile și vopselele pe care le folosim pe ambalajele noastre de carton sunt pe bază de apă și ca urmare se bucură de statutul de design ecologic (prietenos cu mediul natural)?

0