Audituri interne

Ne menținem la cele mai înalte standarde.
Auditurile interne sunt cea mai bună modalitate de a monitoriza fiecare aspect al producției și de a proteja calitatea.

Audituri interne

Dezvoltarea Rawlplug trebuie să fie durabilă atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere ecologic, de aceea este esențial să analizăm în mod regulat fiecare aspect al operațiunilor noastre.

Facem acest lucru prin audituri interne.

Aceste audituri ne asigură că urmăm corect procesele stabilite, ne îndeplinim obligațiile legale, iar operațiunile se efectuează conform proiecțiilor noastre. Înțelegerea dintre departamentele noastre diferite și funcțiile lor ne permite să influențăm și să gestionăm mai bine modul în care Rawlplug funcționează în ansamblu.

Auditurile ne ajută să răspundem la întrebări precum:

  • Cum performăm?
  • Ce funcționează în prezent și ar trebui utilizat drept exemplu în altă parte a afacerii?
  • Ce s-ar putea îmbunătăți?
  • Care ar trebui să fie direcția viitoare a companiei?

Auditurile la Rawlplug sunt efectuate de o echipă de 37 de auditori interni calificați. Munca este adesea împărțită între mai multe persoane pentru a garanta un nivel necesar de obiectivitate.

Fiecare audit privește calitatea proceselor noastre, eficiența sistemelor de management, respectarea cerințelor legale, siguranța operațiunilor și relația noastră cu mediul.

La începutul anului este creat un program de audit, respectând liniile directoare stabilite de sistemul nostru de management al calității. Activitățile se concentrează pe resurse umane, producție, vânzări, cercetare și dezvoltare, logistică și achiziții. Ca o indicație a evoluției auditurilor interne la Rawlplug, în anul 2013 au fost efectuate puțin peste 50 de audituri. Până în anul 2016, acest număr a fost mai mult decât dublat, ajungând la 112 de audituri.