Tije filetate

Alegeți produsul dorit

Tijele metalice pot fi parțial sau complet filetate. La nivel global, aceste tije filetate sunt utilizate în principal de profesioniștii în construcții și inginerie mecanică. Se utilizeaza tije filetate atunci când un șurub nu este suficient de lung pentru a conecta două componente. Acestea sunt proiectate pentru asamblarea pieselor, împreună cu piulița și șaiba. Aceste trei elemente asamblate formează apoi un șurub.

De câte tipuri pot fi tijele filetate?

Avantajul principal al acestor piese de asamblare este posibilitatea de a fi ajustate la lungimea dorită. În oferta Rawlplug veți găsi tije filetate corespunzătoare standardelor DIN 976, acestea fiind fabricate din mai multe materiale, precum:

  • oțel zincat, oțel carbon zincat și oțel galvanizat
  • oțel inoxidabil (clasele A2 și A4) - acest material este rezistent la coroziune și, prin urmare, foarte rezistent la umiditate. Prin urmare, oțelul inoxidabil din clasa A2 este de obicei utilizat pentru mediul exterior, iar cel din clasa A4 este recomandat pentru lucrul în condiții cu condiții atmosferice de salinitate ridicată sau zone industriale cu condiții atmosferice extrem de agresive și umiditate ridicată.

Alte caracteristici:

  • Diametrul este indicat de litera M, iar numărul descrie diametrul exterior al tijei în mm: M8, M12, M14, M18, M20
  • Lungimea tijei este de obicei de 1000 mm sau 1 m, dar puteți găsi, de asemenea, produse cu lungimea de 2000 mm sau 2 m. Aveți, desigur, și posibilitatea ajustării lungimii tijei în funcție de necesitățile dumneavoastră sau vă putem oferi tije filetate deja tăiate, acestea fiind pe site-ul nostru cu indexul R-STUDS, vândute împreună cu șaiba și piulița.
  • Clasa oțel: 4.8, 8.8, oțel inoxidabil A2 și A4

Recomandăm să folosiți produsele din oferta noastră de Șaibe și Piulițe zincate pentru aplicații multiple, inclusiv cele la care vă sunt necesare tijele filetate din oferta noastră. 

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că la baza calculelor instrumentului EasyFix se află Eurocode, cele mai actualizate standarde europene?

0