La fel ca Easy Fix, BIM Rawlplug este instrumentul nostru conceput nu numai în baza instrucțiunilor BNS (Biblioteca BIM Națională), ci și în strânsă colaborare cu clienții noștri obișnuiți, ca răspuns la nevoile lor de bază. Acesta este motivul pentru care BIM Rawlplug îndeplinește chiar și așteptările cele mai specializate ale proiectanților și inginerilor cărora le este dedicată aplicația.

Cum se utilizează BIM Rawlplug? Există două opțiuni. Puteți să descărcați fișiere individuale din biblioteca BIM Rawlplug în modul on-line sau puteți descărca mai întâi Plug-in-ul Revit și, prin acesta, integrați biblioteca de produse BIM Rawlplug cu cea a Autodesk Revit, utilizată la nivel mondial de către inginerii și proiectanții din domeniu. Fiecare dintre aceste opțiuni este gratuită.

BIM Rawlplug este ușor de utilizat și intuitiv, iar selecția caracteristicilor sale integrate crește confortul și eficiența în muncă:

  • Importul machetelor, desenelor tehnice și planurilor pentru sistemele de fixare Rawlplug
  • Informații funcționale și tehnice despre produsele pe care le conține
  • Desene tehnice (2D) pentru aplicarea directă în software-ul de proiectare ales și vizualizările și modelele tridimensionale (3D) ale produselor
  • Selectația pentru tipul corect de fixare pe baza celor mai cruciali parametri de investiție sau de proiectare, cum ar fi tipul de substrat, diametrul de fixare, tipul de acoperire, materialul, dar și documentele de referință, inclusiv aprobările și / sau evaluările tehnice
  • Vizualizarea fiecărui produs în 6 proiecții: vedere izometrică, precum și vedere față, spate, sus, jos și laterală
  • Opțiune dinamică de vizualizare 360 cu rotire automată sau manuală a obiectelor
  • Produsele sunt ușor de căutat datorită categoriilor diversificate de informații tehnice

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta, de asemenea, experții noștri din Departamentul Tehnic: