RawlTools
Service Suport tehnic pentru
uneltele Rawlplug

Asistență, suport și service oferite de specialiști

RawlTools Service este centrul de asistență potrivit pentru uneltele electrice Rawlplug.

Procesul este unul sigur și rapid datorită modului în care acest serviciu a fost conceput. Reprezentanții RawlTools Service se deplasează pe șantier, preiau echipamentul care prezintă defecțiuni, iar ulterior, aceștia se asigură că unealta va fi reparată în 24 de ore.

În tot acest timp, unealta defectă va fi înlocuită cu una funcțională pentru ca activitățile de construcție de pe șantier să se poată desfășura conform programului.

Încă de la începutul creării contului de client destinat înregistrării uneltelor pe website, se alocă un agent responsabil. Scopul nostru este acela de a gestiona eficient cererile primite și, în același timp, de a urmări îndeaproape proiectele de construcții desfășurate, pentru a ne asigura că putem oferi suport exact atunci când este nevoie.

Pentru o bună funcționare a uneltelor, la cele mai înalte standarde, reprezentanții Rawlplug se deplasează constant pe șantiere. Seria de vizite de întreținere efectuate de inginerii noștri se dovedesc a fi deosebit de importante pentru că, astfel, este prelungită durata de viață a uneltelor.

Înregistrarea uneltei electrice în cont

După ce achiziționezi o unealtă electrică Rawlplug, este recomandat să o înregistrezi în contul tău. Numai în acest fel, poți beneficia de toate avantajele pe care le oferim clienților noștri.

Câteva dintre beneficiile alocate conturilor cu unelte electrice înregistrate sunt:

  • garanție VIP;
  • reparații multiple;
  • unelte la schimb.

Astfel, după ce completezi toate datele necesare pentru deschiderea contului, iar acesta este validat de către unul dintre reprezentanții noștri în urma verificării informațiilor introduse. Pentru înregistrarea uneltei, trebuie să accesezi secțiunea - Contul meu - și să selectezi opțiunea de – RawlTools - apoi - Înregistrare unelte -.

În acest moment, este necesar să completezi datele uneltelor pe care le deții sau cele pe care le-ai achiziționat recent, inclusiv seriile acestora. Clienții care își înregistrează uneltele în cont în termen de 30 de zile de la achiziționare, beneficiază de garanție VIP, iar cei ce depășesc această perioadă, vor beneficia de garanție standard.

Solicitare reparație

Serviciul de reparație a uneltelor defecte este disponibil atât clienților înregistrați în baza de date, cât și celor fără un cont de client activ în website.

Pentru cei care au cont, cererea reparației se desfășoară într-un mod mult mai simplu și rapid, procesul fiind următorul: Accesezi -Contul meu-, apoi secțiunea de -RawlTools-, iar ulterior -Parc unelte-.

Dacă nu deții încă un cont în website, poți beneficia de serviciul de reparație a uneltelor, contactându-ne și furnizându-ne informații despre compania care a achiziționat unealta, detalii despre unealtă și alte informații suplimentare necesare solicitării de reparație.

Tipuri de garanție

În cadrul Rawlplug, poți beneficia de două tipuri de garanție: standard sau VIP.

Garanția standard include garanția de la producător pentru o perioadă de 12 luni, în acord cu condițiile standard ale garanției. De asemenea, primești unelte de schimb gratuite pentru perioada reparației, în maximum 96 de ore de la înregistrarea cererii de reparație, iar durata de reparație este de maximum 10 zile lucrătoare de la primirea uneltei în service.

Garanția VIP oferă reparații gratuite pentru o perioadă de 12 luni de la data achiziției, inclusiv mentenanță pentru uneltele înregistrate în maximum 30 de zile de la cumpărare.
De asemenea, primești unelte de schimb gratuite pentru perioada reparației, în maximum 48 de ore de la înregistrarea cererii de reparație, iar durata de reparație este de maximum 5 zile lucrătoare de la primirea uneltei în service.

Sfatul expertului

Uneltele Rawlplug sunt concepute din materiale de bună calitate, fiind astfel rezistente și durabile.

Este indicat să folosești întotdeauna uneltele Rawlplug conform instrucțiunilor, toate informațiile tehnice fiind disponibile pe website-ul nostru. De asemenea, este bine să depozitezi corect echipamentul. Nu lăsa uneltele neprotejate, expuse în soare, ploaie sau ninsoare. Depozitează-le într-un mod corespunzător și curăță-le constant, pentru a le prelungi durata de viață.