Biblioteca Tehnică

Cum puteți accesa documentele tehnice?

  • Introduceți codul produsului din aria dumneavoastră de interes, iar lista rezultatelor căutarii va afișa toate documentele potrivite.
  • Faceți click pe categoria de documente necesare ( de ex. Informații Tehnice) și accesați conținutul dorit.
  • Selectați fișierul în care doriți să descărcați documentele.

Ce puteți găsi în biblioteca noastră?

Fișa tehnică a produsului

O descriere privind parametrii tehnici ai produsului, caracteristicile și avantajele utilizării acestuia, recomandări pentru instalare și informații despre ambalare.

Declarația de performanță a produsului (DoP)

O descriere privind perfomanța produsului în raport cu cele mai recente standarde și norme tehnice armonizate. Declarația de performanță este emisă de producătorul care pune spre vânzare produsul pe piața europeană.

Evaluare Tehnică Europeană (ETA)

Conține performanța produsului declarat de producător exprimată în niveluri sau clase. Evaluarea tehnică europeană este emisă la solicitarea producătorului de către organismul de certificare autorizat pentru evaluare tehnică.

Aprobare Tehnică / Evaluare Tehnică Națională

Specificația tehnică care confirmă caracteristicile tehnice ale produsului de construcție la cererea producătorului, precizând caracterul adecvat al produsului pentru o anumită aplicație.

Certificat de igienă

Certificatul care confirmă îndeplinirea cerințelor din punct de vedere igienic ale produsului atunci când este utilizat în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

Raport de rezistență la foc

Rapoartele care se juxtapun materialelor de construcție selectate și modul în care sunt utilizate pentru a asigura nivelul necesar de protecție împotriva incendiilor. Rapoartele de testare la foc confirmă capacitatea portantă și clasificarea rezistenței la foc a măsurilor prezentate.

Volatile Organic Compounds (VOCs)

Un raport privind compușii organici volatili.

Certificat de constanță a performanței

Certificările produselor eliberate de către organismal de certificare autorizat.