Despre Rawlplug

Pentru că împreună fixăm mai bine.

Înființată în anul 2013, compania Baltic Invest aduce pe piața construcțiilor din România produsele specializate de înaltă calitate ale brandului Rawlplug, alături de o gamă variată de fixări universale ale brandului Koelner.

Deoarece ne aflăm într-o continuă dezvoltare și ne dorim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, în Aprilie 2023 Baltic Invest devine Rawlplug România, beneficiind din plin de experiența de peste 100 de ani a brand-ului, la nivel mondial. 

Cunoscute în întreaga lume, produsele specializate, cu aprobări europene, sunt acum utilizate de către experții celor mai mari companii de construcții, fiind prezente, de asemenea, printre produsele comercializate de magazinele care oferă soluții de fixare. 


Pentru a veni în sprijinul clienților, compania Rawlplug oferă, pe lângă produsele de înaltă calitate, tot suportul tehnic necesar în toate stagiile unui proiect, respectiv:

  • Consultații în proiectare, oferind:
    • acces la aplicația online BIM Rawlplug care conține un portofoliu complet de modele, vizualizări de plan și desene tehnice ale elementelor de fixare Rawlplug împreună cu documentația tehnică completă;
    • acces la aplicația EasyFix - un program de calcul profesional pentru proiectarea sistemelor de fixare care utilizează soluții din gama mărcii Rawlplug;
    • servicii de consultanță de la o echipă de ingineri tehnici care analizează aplicația solicitată și realizează un raport tehnic privind cele mai bune soluții;
    • testarea produselor Rawlplug pe șantier.
  • Asistență tehnică pentru a răspunde unor probleme particulare întâlnite în timpul executării lucrărilor.

Știm ce contează pentru dumneavoastră...

Experiența noastră din domeniu ne-a învățat importanta contactului direct cu clienții și a livrării rapide a produselor. Agenții de vânzări, prezenți în marea majoritate a regiunilor, știu cum să identifice problemele cu care se confruntă specialiștii din domeniu și au fost instruiți în găsirea celor mai bune soluții de fixare. Spațiul generos al depozitului companiei Rawlplug permite o disponibilitate mare a produselor pe stoc, fiind asigurată astfel livrarea rapidă a produselor comandate (24- 48h). Cu o performanță demonstrată în cele mai importante proiecte realizate în toată lumea, suntem pregătiți pentru a contribui la îmbunătățirea calității construcțiilor din România!