Ancore chimice

Alegeți produsul dorit

Oferim o gama variata de ancore chimice pentru utilizare cu tije filetate si bare de armatura in substraturi de beton, atat fisurat cat si nefisurat, zidarie si alte materiale de baza, in aplicatii ce necesita rezistenta la foc sau seismica. Aceste ancore chimice din oferta Rawlplug sunt recunoscute la nivel mondial, avand toate aprobarile europene necesare. Ele sunt disponibile in trei tipuri de ambalare - capsule de sticla, cartuse si folii - si sunt compuse din doua compartimente, unul cu rasina si celalalt cu un intaritor.

Pe site-ul Rawlplug sunt prezentate patru tipuri principale de ancore chimice, fiecare cu performante remarcabile pentru constructii si utilizari universale:

  1. Epoxidica (R-KEX-II) – ideala pentru ancorari grele in beton fisurat si nefisurat, perfecta pentru ancorari adanci.
  2. Hybrid (R-KER-II) – pe baza de epoxi-acrilat, adecvata pentru un spectru larg de utilizari cu sarcini medii si mari. 
  3. Pe baza de epoxi-acrilat (R-KER) – cunoscuta pentru utilizarile in constructii, potrivita pe tot parcursul anului, inclusiv la temperaturi scazute.
  4. Universala din poliester (R-KEM-II) – ideala pentru aplicatii universale, in special in interior, unde sunt necesare ancore chimice pentru sarcini mici si medii.

Atunci cand va confruntati cu beton fisurat, este indicat sa utilizati ancore mecanice.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că instrumentul de design BIM Rawlplug include o bibliotecă de ancore mecanice și chimice, peste 30.000 de desene și aproape 700 de produse?

0