Testare pe șantier

Oferim suport tehnic
complet la fața locului

Asistență tehnică la fața locului

Consultanță tehnică furnizată de echipele locale de inginerie pentru a face față tuturor provocărilor tehnice, în special în ceea ce privește testarea rezistenței la fața locului a produselor Rawlplug în condiții de funcționare normală.

Vă oferim sprijinul oferit de inginerii noștri, practicieni din industria construcțiilor care lucrează în domeniu de mai mulți ani. Ei vor răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră, bazându-se pe experiența acumulată prin colaborarea cu clienții noștri. Astfel au putut să-și confirme cunoștințele teoretice, să stăpânească aplicațiile practice, respectiv să afle despre secretele, limitările și specificul tuturor tipurilor de proiecte.

Suport tehnic oferit de inginerii Rawlplug la nivel local, la fața locului investiției construcțiilor. Oferă testarea pe șantier a produselor Rawlplug în condiții de funcționare normală.

Rapoartele detaliate iau în considerare toți parametrii tehnici și recomandările individuale ale experților Rawlplug. Serviciul este livrat gratuit.

De ce să alegeți asistență tehnică la fața locului?

  • Consultanță tehnică la fața locului care acoperă asistența inginerească completă oferită local, în toate țările în care Rawlplug conduce sucursale. Designerilor și antreprenorilor li se oferă posibilitatea de a consulta soluții specifice și de a obține asistență tehnică în locație. Unul dintre cele mai populare servicii oferite în acest sens este testarea pe șantier.
  • Serviciul de testare pe șantier implică teste de rezistență a produselor Rawlplug, inclusiv teste pentru capacitatea de încărcare. Produsele sunt testate în conformitate cu specificațiile proiectului definite de inginerul de construcții sau de inginerul de șantier.
  • Testele de rezistență la fața locului sunt efectuate într-o locație indicată de client, care este de obicei locul investiției.
  • Serviciul acoperă o serie de teste de rezistență care asigură rezultate de testare fiabile. în cazul unor discrepanțe, testele sunt repetate pentru a diagnostica limitările potențiale de structură sau de proiectare a utilizării produselor Rawlplug. În acest caz, inginerii departamentului tehnic propun soluții alternative în ceea ce privește selecția produsului și condițiile de aplicare ale fixărilor individuale.
  • După finalizarea testelor, clientului îi este furnizat un raport detaliat care conține informații despre rezultatele testării care includ toate detaliile specifice ale fixării (ex. sarcinile obținute, proprietățile de rezistență, grosimea de fixare, tip substrat), precum și recomandări individuale ale experților Departamentului Tehnic.

Pentru a solicita asistență tehnică la fața locului completați formularul de mai jos.