Suport
Tehnic Puteți conta pe noi
pentru proiectele
ambițioase

Consultări, suport tehnic și analiză de proiectare furnizate de inginerii Departamentului Tehnic și experții din domeniu.

Schimbul de cunoștințe și experiențe este una dintre cele mai valoroase surse pe care profesioniștii le folosesc în activitatea lor de zi cu zi. Nimic nu poate înlocui sutele de ore petrecute în proiectarea, construcția și executarea lucrărilor de finisare. Imaginați-vă tot timpul, înmulțit de zeci de oameni și de cei 100 de ani de activitate: aceasta este asistența tehnică a lui Rawlplug.

Helpdesk înseamnă consultări tehnice și de proiectare cu inginerii Departamentului Tehnic și rezolvarea sistematică și structurată a problemelor datorită formularelor dedicate aplicațiilor și produselor specifice. Serviciul este disponibil gratuit on-line.

Asistență personalizată în proiectare în funcție de specificul și cerințele individuale

Proiectăm serviciile noastre colaborând cu instituții internaționale și universități recunoscute de tehnologie, inclusiv cu Centrul Științific și Tehnologic pentru construcții din Paris, Institutul de Cercetări în Construcții (ITB) din Varșovia, Institutul de Aerodinamică Industrială din Aachen și Institutul Tehnic și de Testare de Construcții din Praga.

De ce merită să alegeți suportul de asistență RawlplugTehnic?

  • Rawlplug Technical Helpdesk este un serviciu gratuit destinat proiectanților care operează în întreaga lume.
  • Este un serviciu on-line disponibil pe rawlplug.com, unde puteți trimite inginerilor Departamentului Tehnic toate întrebările tehnice legate de proiectare.
  • Clienții ne pot trimite formulare dedicate aplicațiilor generice de produse, precum plăci de beton, acoperiș, balustradă sau fațadă, dar în cazuri individuale și mai specifice sunt disponibile și formulare pentru alte tipuri de design. Consultanța în materie de proiectare poate fi furnizată indiferent de amploarea și natura provocării.
  • Suport de proiectare extrem de precis și personalizat pe baza datelor introduse în formular, a căror gamă corespunde caracteristicilor și cerințelor specifice ale soluțiilor individuale. Mai mult, formularul a fost conceput astfel încât să ofere utilizatorilor indicii despre cum și ce date trebuie introduse pentru a maximiza eficiența procesului de consultanță.

Înainte de a completa formularul este posibil să găsiți răspunsurile în secțiunea noastră cu întrebări frecvente de mai jos.

Cerere de proiectare

Putem alege pentru dumneavoastră cea mai bună soluție pentru proiectul dorit

Vezi detalii Contacteaza-ne