Cariere Te așteptăm în echipa
noastră!

Cariere

Te așteptăm în echipa Rawlplug România!

Cu o istorie de peste 100 de ani în Europa, Rawlplug este prezent și în România, de peste 10 ani, într-un sediu ultramodern, localizat pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului.

La Rawlplug, construim lumea așa cum o știm astăzi. Produsele noastre sunt folosite la unele dintre cele mai imppresionante structuri de pe planetă, iar acest lucru ne face să fim bucuroși de rezultatele obținute. Lider European în inovație, producție și vânzare elemente de fixare și ancorare, punem accent pe bunăstarea și confortul membrilor echipei noastre, deoarece suntem convinși că un mediu de lucru plăcut stimulează creativitatea și eficiența, contribuind astfel la succesul clienților noștri și la obținerea performanțelor.

De ce să alegi să te alături Rawlplug?

Dacă vrei o echipă în care să poți să te dezvolți, Rawlplug este ceea ce ai căutat până acum.

În viziunea noastră lucrurile care contează se construiesc împreună, în echipă, iar pentru cele mai bune rezultate, echipa noastră învață de la cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu. Îți punem la dispoziție un training de formare și îți suntem alături cu toată experiența noastră pentru a contribui la dezvoltarea ta profesională.

La noi, performanțele sunt premiate, iar fiecare membru al echipei este motivat pentru a deveni un adevărat expert în domeniu.

Cum poți aplica pentru la unul dintre posturile disponibile?

Cariere

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de mail cariere@rawlplug.ro și spune-ne în câteva cuvinte ce crezi că te recomandă pentru a deveni parte din echipa noastră, dar și job-ul pentru care candidezi.

Hai să ne cunoaștem!

Posturile noastre disponibile

Junior Field Engineer - Internship - București

Pentru programul nostru de INTERNSHIP plătit, din cadrul departamentului tehnic Rawlplug România, căutăm un JUNIOR FIELD ENGINEER pasionat de construcții, proiectare și inginerie aplicată. 

Candidatul ideal pentru noi este student în anul III, IV sau masterand în cadrul UTCB, cu disponibilitate de lucru part-time, începând din luna Iunie 2024. 

Oferim, pentru o perioadă de 3 luni, un program flexibil, mediu de lucru interactiv, posibilitatea de a lua parte la realizarea unor proiecte de anvergură, dar și suport complet în desfășurarea activității. 

Poți trimite CV-ul tău la email cariere@rawlplug.ro, până la data de 1 iunie 2024

Te așteptăm în echipa noastră, alături de specialiști cu experiență, pentru a cunoaște o industrie aflată în plină dezvoltare!