Fixările metalice Rawlplug

Cu mult peste soluțiile obișnuite...

Fixări metalice - proiectare și fabricație

Facilitățile noastre tehnologice vaste ne permit să executăm orice proces care duce la un produs finit. Suntem una dintre puținele companii capabile să controleze toate fazele de producție de fixări metalice și influența fiecăreia asupra calității produsului final.

Chiar și cea mai mică divergență de la parametrii de producție va descalifica produsul final.

Atunci când fabricăm fixările metalice Rawlplug, capacitatea noastră de a ne concentra pe fiecare etapă a procesului de producție ne permite să beneficiem pe deplin de utilizarea tehnologiilor moderne și să obținem cea mai înaltă calitate a produsului final. Aceste elemente aparent simple sunt apogeul unei transformări complicate a materiei prime și a unui proces tehnologic în mai multe etape. Urmărirea cu exactitate a etapelor specifice procesului definește caracteristicile finale ale unui produs finit.

Pregatirea materialului

Etape: control livrare, decapare, curățare, recoacere, desenare

Procesele de formare a metalelor vizează modelarea metalului, oferindu-i proprietăți mecanice și fizice adecvate, precum și obținerea netezimii dorite a suprafeței. În acest scop, valoarea presiunii trebuie selectată astfel încât să provoace tensiuni suficient de mari în metal pentru a-i schimba forma și a reține aceste modificări după îndepărtarea presiunii.

În uzina noastră Rawlplug producem fixări metalice cu diametre de la M5 la M24, în funcție de forma specifică a acestora. În general, gama lungimilor produse este cuprinsă între 5 mm și 210 mm.

În afară de elementele produse în conformitate cu standardele europene DIN și ISO suntem specializați în producția de ultimă generație, produse personalizate bazate pe desene, fabricate conform specificațiilor unui client. Produsele specializate sunt utilizate într-o mare varietate de industrii, de la industria auto la construcțiile navale.

Sistemele moderne de senzori ne permit să menținem cea mai înaltă calitate a produselor finite și să minimalizăm posibilitatea producerii de fixări metalice care nu respectă specificațiile stricte ale clientului.

Tratament termic și acoperiri

Etape: întărire, galvanizare, acoperiri specializate și suplimentare

Tratarea termică a oțelului include trei grupe principale de operațiuni de tratare: recoacere, întărire și temperare și maturare. Cel mai important proces este reprezentat de întărirea cu temperarea ulterioară, adică călirea sau întărirea la căldură. Întărirea îmbunătățește semnificativ ansamblul proprietăților mecanice ale oțelului și este în prezent o tehnică fundamentală folosită în tratarea termică a oțelului.

Singura modalitate de a oferi protecție la coroziune pentru fixările metalice din oțel este prin utilizarea de acoperiri de protecție specializate. Procesele de acoperire sunt deosebit de importante pentru noi, de aceea le realizăm noi înșine. Liniile moderne de prelucrare Rawlplug garantează protecția la coroziune în conformitate cu cele mai stricte cerințe ale clienților noștri.

Acest lucru se realizează prin procese de galvanizare, sisteme de acoperire cu Zink Flake sau acoperiri multistrat cuprinzătoare.

Grija pentru calitatea produsului final necesită controlarea fiecărei etape a procesului de acoperire. În uzina noastră avem mașini ce ne permit să obținem orice tip de protecție la coroziune, în conformitate cu cerințele sau specificațiile date. Gama largă de protecții la coroziune oferite de Rawlplug și procesele de fabricație garantează cea mai înaltă calitate a produsului final.

Citiți mai multe despre straturile de acoperire la Rawlplug >>

Controlul calității și ambalarea

Etape: selectarea, controlul calității, standardizarea, confecționarea, ambalarea

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produselor noastre sunt prelevate monstre din fiecare parte a produselor cu acoperire pentru o examinare detaliată (dimensiunea produsului, structura și grosimea acoperirii). Testele sunt efectuate folosind cele mai avansate tehnologii ale laboratoarelor noastre.

Mai mult, datorită afilierii noastre cu instituțiile științifice, reprezentăm cel mai înalt nivel de cunoștințe ce ne permite să îndeplinim așteptările clienților noștri atunci când vine vorba de protecția împotriva coroziunii ancorelor.

Pentru a menține un control de 100% asupra procesului, în fiecare zi efectuăm teste ale concentrației și ale parametrilor procesului în laboratorul nostru chimic.