Fixare prin înșurubare

Alegeți produsul dorit

Elementele de fixare prin înșurubare fac parte din categoria fixărilor pentru sisteme termoizolante. Acestea sunt utilizate pentru ancorarea straturilor de izolație termică pe fațade și constituie un element cheie al sistemelor termoizolante.

Caracteristicile și parametrii declarați ai tuturor fixărilor pentru sisteme termoizolante de la Rawlplug au fost confirmate prin intermediul Evaluărilor Tehnice Europene. De asemenea, acestea sunt aprobate pentru utilizare cu sisteme de izolație termică cunoscute pe piață ca parte a componentelor sistemului. Acest lucru confirmă cea mai înaltă calitate a fixărilor de fațadă Rawlplug.

Elementele de fixare prin înșurubare  ocupă cea mai înaltă poziție de pe piață dintre toate fixările de fațadă

Principalul lor avantaj este versatilitatea și confortul de utilizare, în special: capacitatea de instalare pe toate substraturile, inclusiv pe cele mai solicitante, posibilitatea de instalare cu montaj ascuns și la același nivel cu suprafața, cea mai înaltă performanță tehnică, instalare rapidă și ușoară - șurubul poate fi îndepărtat și întregul proces de instalare și reglare poate fi controlat, ceea ce elimină denivelările fațadei.

Elementele de fixare prin înșurubare constau în două elemente pre-asamblate: un diblu din plastic cu o zonă de expandare care se ancorează în substrat și un cui metalic care creează expandarea diblului. Capul cuiului este de obicei izolat de învelișul din plastic pentru a reduce riscul de efecte de punți termice. Această izolație se realizează prin capul de plastic sau prin capacul suplimentar de izolație din polistiren sau vată minerală. Instalarea elementului de fixare se face prin introducerea diblului din plastic în orificiu și înșurubarea cuiului pentru a se realiza instalarea la același nivel cu suprafața

Gama noastră de elemente de fixare prin înșurubare de la Rawlplug conține 3 produse:

  • Cel mai inovativ produs este diblul pentru fixare prin înșurubare R-TFIX-8ST, fiind singurul produs de pe piață care are încastrate perforatorul și capacul de izolare. R-TFIX-8ST este dedicat confortului utilizatorului, procesul fiind limitat în 2 pași: plasarea elementului de fixare în gaură și înșurubarea.
  • Următorul produs din oferta noastră este diblul pentru fixare prin înșurubare R-TFIX-8S, potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Produsul este recomandat în special pentru instalarea la nivelul suprafeței.
  • Cel mai simplu și, totuși, foarte eficient, este diblul pentru fixare prin înșurubare R-TFIX-8SX, recomandat în special pentru montajul ascuns.
filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că pistolul nostru profesional MULTIGUN funcționează cu aproape toate tipurile de cartușe?

0