Fabricile Rawlplug

Putem exercita un control complet asupra tuturor fazelor noastre de producție și să determinăm influența fiecăreia asupra calității produsului final.

Uzina nr.1 Wroclaw

Sediu central. Producție de matrițe din plastic. Producție de ancore chimice. Depozit principal.

Uzina nr. 1 este situată alături de sediul nostru din Wroclaw, Polonia. Activitatea sa principală este producția de elemente de fixare din plastic și ancore chimice.

Producția fixărilor din plastic se realizează pe 120 de mașini și realizăm atât asamblare automată, cât și manuală. Pentru a produce ancore chimice folosim un total de 28 de mașini, dintre care 19 sunt pentru capsule și 9 pentru cartușe.

Controlul calității este o parte importantă a producției în sine.

La Uzina nr.1 avem două laboratoare, unul chimic și unul mecanic, unde menținem calitatea și integritatea produselor. Identificarea problemelor duce de multe ori la o examinare a uneltelor utilizate pentru producerea fixărilor noastre, de aceea avem un atelier de lucru unde le putem produce, repara, examina și testa. Întreținerea uneltelor și a utilajelor de producție de înaltă calitate determină păstrarea reputației noastre de a fabrica produse de top.

Este amenajată o zonă dedicată pentru a găzdui propria noastră tipografie, unde putem proiecta și tipări etichete personalizate pentru ambalare. Decizia de a începe acest lucru a fost luată în urma unui audit detaliat al costurilor și calității în etichetarea și ambalarea noastră, unde s-a ajuns la concluzia că asumarea responsabilității de a crea și a produce propriile noastre livrări de etichete a furnizat o serie de aspecte pozitive nu numai din punct de vedere al costurilor și calității, dar și din punct de vedere al depozitării și transportului.

Depozitul nostru principal se află, de asemenea, la Uzina nr.1. Această instalație de ultimă generație găzduiește stocuri de 50 de milioane de euro și este un depozit automat de înaltă stocare, utilizând un sistem de expediere asistat de computer bazat pe coduri EAN, și un sistem revoluționar de selectare vocală conceput pentru a îmbunătăți considerabil eficiența și pentru a ajuta controlul stocurilor.

Fabricile Rawlplug

Uzina nr.2 Activitatea sa principală este producția de ancore mecanice, șuruburi și bolțuri.

Uzina nr. 2 Lancut

Organe de asamblare și produse din oțel

Uzina nr.2 este localizată în Lancut, Polonia. Activitatea sa principală este producția de ancore mecanice, șuruburi și bolțuri.

Producția din Lancut se ocupă de elemente de fixare pentru utilaje agricole, echipamente sub presiune, construcții din oțel, energie eoliană, echipamente miniere și industria auto. Secția noastră de inginerie se concentrează pe fabricarea de piese personalizate, în conformitate cu cerințele speciale ale clienților.

La uzină este instalat un număr mare de mașini pentru fabricarea de ancore, șuruburi, bolțuri și cuie metalice. În plus, există echipament modern pentru pregătirea tijelor din oțel (recoacere, decapare - 11 mașini), formare la rece (57 mașini) și tratament termic (2 mașini). O nouă unitate de tratare a suprafeței funcționează acum în cadrul fabricii din Lancut.

Aceasta se ocupă în principal de acoperirile cu Zink Flake. Înființarea acestei noi unități pe șantier ne-a permis să reducem transportul extern de mărfuri și să facem reduceri suplimentare la emisiile noastre de carbon.

Controlul calității la uzină, similar instalației noastre de la Wroclaw, constă într-un laborator chimic, dar, în plus, efectuăm teste de metalografie și folosim un laborator de măsurare pentru a ne asigura că respectăm în mod constant standardele prevăzute de standardele europene.