Dibluri Plastice

Procesarea plastică finală ne permite să păstrăm controlul complet asupra fiecărei faze de producție.

Prelucrarea plasticului - proiectare și fabricație

Producția independentă a prelucrării noastre din plastic este una dintre cheile succesului. Controlul pe care îl putem exercita asupra fiecărui aspect al producției ne ajută să avem o abordare pozitivă.

Procesul de dezvoltare al produsului

Necesitatea este secretul inovării și soluțiile noastre sunt inspirate de nevoile clienților. Succesul proiectelor noastre vine din experiența îndelungată și din implicarea directă cu experții din domeniu. Această relație puternică cu industria ne-a oferit, de asemenea, un talent unic pentru a anticipa următoarea soluție pe care va trebui să o dezvoltăm.

Odată ce faza de proiectare este finalizată are loc prototiparea. Construirea prototipului unui produs este esențială - produsele noi trebuie să fie supuse mai multor teste și să aibă succes în parametrii stabiliți înainte de a fi puse pe piață. Testarea materialelor și respectarea cerințelor aplicației preconizate sunt stricte și trebuie complet îndeplinite înainte ca produsul să intre în producție.

R&D și prelucrarea plasticului

Compușii plastici diferit echilibrați sunt aleși cu mare atenție. Scopul este de a păstra calitatea și rezistența lor optimă atunci când sunt selectați pentru o anumită aplicație de produs. Calitățile materialelor alese pentru prelucrare sunt ajustate cu precizie pentru a se potrivi cu scopul prevăzut al produsului și aplicarea acestuia (de exemplu - rezistența la torsiune, rezistența la puterea impactului, fiabilitatea sa în diverse condiții climatice).

Acest grad ridicat de cerințe speciale alimentează inovația noastră. Avem chiar și capacitatea de a răspunde nevoilor clienților în ceea ce privește aspectul estetic al produselor, schimbându-le culoarea în funcție de utilizarea acestora.

Producția din materiale plastice: fabricarea diblurilor

După cum am menționat, procesul nostru de fabricare a plasticului pentru a produce tot felul de fixări din plastic este strâns legat de proiectarea, dezvoltarea și prototiparea produselor. În viziunea noastră, „proiectarea produsului finit” este considerată ca o singură activitate.

Avem la dispoziție tot ce este necesar pentru a desfășura întreg procesul de producție: propriul nostru atelier de instalare / parc de mașini echipat cu utilaje de ultimă generație care facilitează proiectarea și producerea matrițelor de injecție și a produselor lor. Aceste mașini sunt costisitoare (contravaloarea unei case de dimensiuni medii), dar sunt cele mai bune și ne oferă calitatea și versatilitatea pe care o așteptăm de la fabricația noastră.

Acestea ne oferă o valoare și o precizie consistente, fără a menționa capacitatea de a produce cantități de până la 300.000 de elemente de fixare pe zi, dacă este necesar. O astfel de producție la scară largă și modernă necesită spațiu, iar noi lucrăm în două săli de producție cu o suprafață totală de aproximativ 1.700 m2. Numai zona noastră de atelier pentru unelte ocupă 650 m2.

Zona de unelte este complet echipată cu utilaje și dispozitive pentru a sprijini și îmbunătăți producția. O varietate de burghie, mașini de șlefuire, mașini de frezat, scule electrice și manuale, precum și dispozitive de măsurare cu laser sunt întotdeauna pentru a răspunde tuturor cerințelor.

Control de calitate

Controlul calității este parte integrantă a întregului proces de producție. Fiecare zonă de producție este supusă în fiecare zi mai multor inspecții ale controlului calității. Echipa noastră specializată în controlul calității efectuează evaluări vizuale și selectează probe aleatoriu pentru a efectua teste mecanice detaliate și analize de stres.

Fiecare dintre produsele noastre primește o certificare pentru utilizare, iar menținerea calității care a obținut această recunoaștere și încrederea plasată în noi sunt două componente pe care Rawlplug le ia foarte în serios.

Ambalare

Întreaga noastră operațiune de ambalare a fost reconstituită pentru a reduce la minimum deșeurile și pentru a reduce impactul negativ pe care l-ar putea avea asupra mediului. Din producția noastră de plastic reciclăm până la 20% din materialul rămas după frezare și îl reutilizăm în crearea ambalajelor.