Sisteme de management standardizate

Rawlplug folosește sisteme de management standardizate pentru a se dezvolta și pentru a-și îmbunătăți procesele interne în raport cu cele mai bune practici din industrie.

Sisteme de management standardizate

Rawlplug folosește sisteme de management standardizate pentru a se dezvolta și pentru a-și îmbunătăți procesele interne în raport cu cele mai bune practici din industrie.

Rawlplug a implementat o politică de management pentru sprijinirea companiei în îndeplinirea obiectivelor sale strategice – dezvoltarea unei afaceri constructive, responsabilitate față de mediu și sustenabilitate. Această politică este pusă în aplicare în cadrul sistemelor de management standardizate, recunoscute la nivel internațional.

Sistemul de management al calității ISO 9001

Prin îndeplinirea cerințelor stabilite de Sistemul de management al calității ISO 9001 (QMS), Rawlplug se angajează să creeze procese transparente menite să îmbunătățească continuu calitatea produselor, serviciilor și operațiunilor Rawlplug.

QMS-ul Rawlplug oferă, de asemenea, un cadru în care să identifice și să rezolve rapid și eficient orice proces sau probleme de producție. Certificarea și demonstrarea angajamentului nostru față de calitate contribuie la consolidarea reputației Rawlplug ca o companie de încredere, recunoscută pe plan mondial.

Certificare Sisteme de management pentru industria de automobile TS 16949

Pe baza ISO 9001, certificarea TS 16949 oferă cadrul necesar pentru îmbunătățirea continuă a produselor noastre prin încercarea de a elimina defectele din procesul de producție și de a reduce la minimum variațiile și deșeurile. TS 16949 ne ajută în continuarea procesului de consolidare a calității în cadrul proceselor de producție, contribuind totodată la îmbunătățirea eficientizării utilizării resurselor noastre naturale.

Certificarea în acest domeniu demonstrează angajamentul nostru de durată pentru calitatea și încrederea absolută pe care o avem în produsele și procesele noastre. Pentru clienți, această certificare confirmă încrederea în marca și produsele noastre, în timp ce pentru angajați, o astfel de certificare oferă asigurări că un loc de muncă la Rawlplug înseamnă un mediu în care accentul se pune pe profesionalismul și pasiunea pentru perfecțiune.

Sistemul de Management de Mediu ISO 14001

În calitate de producător de mărfuri utilizate în industria construcțiilor, noi, la Rawlplug, suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător. Căutăm să acționăm ca un membru responsabil al comunității și tratăm serios relația noastră cu mediul.

Pentru a sublinia angajamentul nostru față de mediu lucrăm din greu pentru a ne asigura că operațiunile și procesele noastre sunt conforme cu toate cerințele legale și de reglementare aplicabile, precum și cu ISO 14001 Sisteme de Management de Mediu (EMS) pe care le-am implementat.

Cerințele noastre EMS ne oferă un cadru formal pentru a măsura și minimiza impactul nostru asupra mediului și, de asemenea, angajamentul Rawlplug este să se documenteze și să îmbunătățească continuu procesele și impactul acestora asupra mediului. În acest fel, acest angajament față de mediu depășește cu mult intențiile și faptele bune - este un angajament certificat ce ne definește reputația.

Sistemul de management al sănătăţii şi securităţii in muncă OHSAS 18001

Sistemul de management OHSAS 18001 oferă un cadru formal recunoscut pentru a sprijini îmbunătățirea continuă a sănătății și a securității la Rawlplug.

Ne-am angajat să reducem accidentele și pericolele, precum și bolile legate de locul de muncă. Acest angajament depășește cuvintele bine intenționate, motiv pentru care am susținut aceste obiective odată cu implementarea practicilor de sănătate și siguranță recunoscute la nivel internațional, certificate OHSAS.

Eforturile pe care le depunem pentru a asigura sănătatea și siguranța angajaților sunt conduse și susținute la cel mai înalt nivel al companiei. Acest lucru demonstrează angajamentul nostru față de angajații noștri și ajută la crearea unui mediu de lucru motivant și confortabil în care oamenii își pot urma ambițiile profesionale cu încredere și în siguranță.