Softul de calcul EasyFix

Efectuează calculele de proiectare necesare pentru planificarea fixărilor pentru diverse elemente de construcție folosind produsele brandului Rawlplug.

Industria construcțiilor contemporane așteaptă soluții ambițioase, avansate tehnologic și extrem de funcționale. Planificarea unei investiții noi reprezintă prima etapă a unui proiect de construcție, fiind una extrem de importantă. Este decisivă pentru progresul fiecărei etape ulterioare a lucrărilor și, prin urmare, este esențială pentru siguranța funcționării fiecărei structuri noi ridicate. Acesta este motivul pentru care Rawlplug a dezvoltat aplicația EasyFix - o soluție inovatoare pentru realizarea calculelor de proiectare necesare pentru planificarea fixărilor în vederea maximizării sprijinului acordat arhitecților, inginerilor de construcții, proiectanților și antreprenorilor în eforturile lor cotidiene.

Ce este EasyFix Rawlplug?

EasyFix este o aplicație ușor de utilizat, dar complexă, cu scopul de a te scăpa de munca realizării calculelor de proiectare. Cu referire la cele mai specifice date disponibile, programul alege soluții de fixare pe care le consideră optime din punct de vedere cantitativ și calitativ, folosind produsele profesionale de la Rawlplug. EasyFix efectuează automat calcule rapide, precise și utile, luând în considerare natura individuală a lucrărilor specifice, precum și cele mai noi standarde, asigurând respectarea principiilor ETAG, EAD și Eurocode.

În plus, aplicația sprijină utilizatorii în rezolvarea problemelor care pot apărea în etapele ulterioare lucrărilor de proiectare. De asemenea, un aspect important este faptul că toți clienții noștri au acces gratuit la programul EasyFix.

De ce să alegeți Rawlplug EasyFix?

Este o aplicație proprie și gratuită pentru calculele de proiectare, răspunzând chiar și celor mai specifice cerințe ale investițiilor din domeniul construcțiilor.

Aplicația este împărțită în module specifice dedicate segmentelor individuale de lucrări de construcție. EasyFix se bazează pe cele mai recente standarde EAD, ETAG și Eurocode care asigură conformitatea, precizia și utilitatea calculelor efectuate. Funcțiile de înaltă specialitate combinate cu simplitatea și intuitivitatea utilizării sunt gândite pentru a veni în sprijinul fiecărui proiectant și pentru a garanta siguranța soluțiilor proiectate.

Ce alte beneficii vă poate oferi?

 • EasyFix este o aplicație originală GRATUITĂ care vă permite să executați calculele de proiectare necesare pentru planificarea fixărilor pentru diverse elemente de construcție folosind produsele brandului Rawlplug.
 • EasyFix este un instrument proiectat în parteneriat cu experții și practicienii din domeniu, ca răspuns la nevoile și experiențele specifice legate de proiectare.
 • Modulele individuale ale programului sunt dedicate unor segmente specifice de lucrări de construcție și conțin elemente de fixare selectate luând în considerare nevoile particulare legate de diverse aplicații necesare pentru proiectele individuale de construcție.
 • Fiecare dintre modulele specifice permite efectuarea calculelor în timp real și oferă utilizatorului posibilități nelimitate de potrivire a fixărilor și a dispozitivelor cu ceea ce este de fapt necesar la momentul dat.
 • EasyFix este actualizat în conformitate cu cele mai recente ghiduri de proiectare EAD, ETAG și Eurocode, asigurând nu numai respectarea deplină a calculelor și a standardelor, ci și precizia și utilitatea acestora.
 • Aplicația EasyFix acoperă domeniile de funcționare pe care designerii și antreprenorii le consideră absolut cruciale, adică fixarea elementelor pe beton și zidărie, fixarea materialelor termice și hidroizolante pentru acoperișuri plate, precum și izolarea termică ETICS pe fațade și ancorarea chimică post-instalată.
 • Calculele referitoare la aspectele specifice sunt efectuate utilizând module dedicate segmentelor individuale de lucrări de construcție. Fiecare oferă caracteristici specifice care permit calcule rapide, precise și extrem de utile, care iau în considerare natura domeniului de muncă dat. Modulele disponibile sunt: BETON, ZIDĂRIE, BALUSTRADE, ARMĂTURĂ POST-INSTALATĂ, ACOPERIȘURI PLATE ȘI FAȚADE.
 • Modulul pentru BETON și ZIDĂRIE vă permite să potriviți ancorele chimice și mecanice în substraturile de beton și ancorele chimice în substraturole de zidărie. Modulul pentru BALUSTRADE îndeplinește o funcție similară, dar pentru instalarea balustradelor în beton. Modulul pentru ARMĂTURĂ POST-INSTALATĂ vă permite să proiectați cu ușurință o gamă largă de aplicații ale armăturilor post-instalate. Modulul pentru ACOPERIȘURI PLATE vă permite să selectați fixările de izolare potrivite pentru acoperișuri instalate pe substraturi din beton, oțel și lemn. Modulul pentru FAȚADE asigură o selecție optimă a fixărilor mecanice pentru instalarea materialelor de izolare termică atât în zidărie, cât și în pereți de beton.
 • Aplicația oferă o interfață ușor de utilizat, transparentă și foarte intuitivă.
 • Setul disponibil de filtre standard și extrem de specifice, inclusiv grupul de fixare, materialul, diametrul sau tipul de substrat, vă permite să găsiți soluția optimă, în timp ce funcțiile suplimentare ale programului permit optimizarea corpurilor de fixare într-o etapă timpurie a lucrărilor de proiectare
 • Aplicația vă permite să alegeți dintr-o bază de date extinsă de modele și desene tehnice BIM și CAD.
 • Funcționalitatea și confortul sunt cele mai potrivite caracteristici care rezumă avantajele pe care le oferă aplicația EasyFix. Acest program gratuit este complementar cu răspunsul nostru la nevoile din viața reală a tuturor profesioniștilor din domeniul construcțiilor, în special pentru arhitecți, ingineri în construcții și designeri.

Cum să profitați la maxim de EasyFix Rawlplug?

Programul EasyFix este disponibil gratuit. Trebuie doar să descărcați programul cu un click aici. Dacă doriți să folosiți toate funcțiile avansate ale aplicației, înregistrați-vă ca utilizator și descărcați gratuit versiunea EasyFix 4. Este livrat cu un Ghid de instalare, care vă va ajuta să profitați la maximum de capacitățile programului. Conține informații detaliate despre modulele individuale extrem de specializate ale programului, împreună cu note extinse despre caracteristicile lor și un Manual de utilizare. Fiecare modul este dedicat unui anumit segment și stadiu de investiții, care asigură precizie de calcul și, prin urmare, și rezultate infailibile.

Pentru a răspunde tuturor așteptărilor utilizatorilor, am pregătit, de asemenea, un Studiu de caz de proiect specific care cuprinde calcule pentru aplicarea ancorelor chimice folosind aplicația EasyFix.

Mai mult, EasyFix este integrat cu software-ul BIM Rawlplug, un alt instrument pentru designeri care conține un portofoliu complet de modele, desene tehnice și documente ce acoperă soluțiile de fixare ale brandului Rawlplug