Ancore Chimice

Rawlplug a făcut progrese uriașe în proiectarea și producerea ancorelor chimice.

Ancore chimice - proiectare și fabricație

Producția de ancore chimice este derivată de la departamentul nostru de cercetare și dezvoltare, unde o echipă de specialiști cu înaltă calificare lucrează întotdeauna la producția de produse eficiente și economice.

Ancorele chimice sunt utilizate împreună tije de oțel, tije filetate sau armături care se fixeazp în substrat, de obicei zidărie sau beton, folosind un adeziv pe bază de rășină. Gama noastră premium de rășini este potrivită pentru a fi utilizată în în toate tipurile de proiecte specifice (consultați exemple de referințe ale site-ului nostru) și vine în versiuni ce pot fi aplicate în siguranță în diferite condiții de mediu și în orice moment al anului.

Ancorele chimice se împart în două grupe principale: sisteme de capsule și sisteme de injecție.

Procesul de fabricare a capsulelor cuprinde patru etape:

  • Formarea sticlei și tăierea capsulei la dimensiunile cerute
  • Închiderea unui capăt al capsulei gata de umplere
  • Tipărirea informațiilor necesare direct pe sticlă (pentru siguranță și identificare)
  • Umplerea capsulei goale cu rășină, întăritor și agregat, înainte de a fi închisă.

Capsula este introdusă în gaură, fiind urmată de o tijă filetată sau o armătură. Cele două elemente chimice se combină pentru a produce o legătură extrem de puternică în jurul găurii atunci când sunt instalate.

În prezent avem o serie de utilaje complet automate ce produc până la 40 000 de bucăți pe zi. Intenția noastră este să continuăm creșterea capacității de producție prin cercetare și dezvoltare, folosind cele mai bune tehnologii moderne.

Sistemul fără cartuș CFS+

Sistemul fără cartuș brevetat CFS+ vine pregătit de utilizare într-un recipient cu folie.

Acest lucru reduce la minimum deșeurile și este ideal pentru proiectele care necesită instalarea numeroaselor fixări. Din acest motiv este extrem de popular în rândul profesioniștilor din industrie.

Produsele chimice sunt amestecate între ele și este introdus un aditiv mineral. Rășina amestecată este transferată apoi în ambalaje din folie gata de utilizare. Din nou, procesul este complet automatizat și se conformează regulilor stricte de sănătate și securitate.

Ambalare

Varietatea noastră de ancore chimice este produsă într-o gamă largă de ambalaje pentru a răspunde tuturor cerințelor, practicilor de lucru și așteptărilor financiare ale clienților din întreaga lume. Pentru a ne menține angajamentul față de sustenabilitate ne străduim să facem produsele și ambalajele mai ecologice și mai sigure atât pentru utilizator, cât și pentru mediu. Acest lucru este confirmat de certificările sanitare primite de ancorele noastre.

Control de calitate

La fel ca la ancorele noastre mecanice, controlăm strict calitatea acestor produse. În timpul producției respectăm toate cerințele de sănătate și siguranță, iar linia de producție în sine este monitorizată constant. În acest fel putem păstra controlul materiilor prime și al produselor semifinite pe toată durata întregului proces de producție. De asemenea, avem datoria de a reține regulat eșantioanele de la loturile de producție pentru testarea rezistenței mecanice.

Acestea sunt păstrate în arhivele noastre pentru referințe viitoare. Cel puțin de două ori pe an au loc audituri pentru verificarea proceselor noastre de producție și a protocoalelor de sănătate și securitate. Aceste produse oferă cea mai bună calitate posibilă de pe piață.