ANCORE ŞURUB

Alegeți produsul dorit

Ancore șurub pentru fixări temporare sau permanente, aprobate pentru aplicații în beton fisurat și nefisurat și aplicații care necesită rezistență la foc sau rezistență seismică.

Ancora șurub R-LX, ultima lansare Rawlplug, dispune de două fileturi separate cu înălțimi diferite. Filetul principal este responsabil pentru funcția de auto-tăiere în substrat care ajută la distribuirea forțelor ce îl acționează și decide sarcina specifică. Filetul secundar permite stabilizarea ancorei șurub în timpul instalării, crescând, de asemenea, rezistența la forțele de forfecare.

R-LX este o ancoră mecanică inovatoare. Viteza și simplitatea impresionantă a instalării, precum și posibilitatea fixării la distanțe mici față margine, o fac inegalabilă în multe aplicații.

Dacă sunteți în căutare de ancore expandabile, Rawlplug vine în ajutorul dumneavoastră cu cele mai performanțe și unice ancore expandabile de pe piață.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că utilizarea șaibei R-DB împreună cu șurubul R-WBT-ZN permite instalarea simplă și fără probleme a panourilor izolatoare și acustice pentru tavanele din beton - atât fisurate, cât și nefisurate? Nu sunt necesare unelte speciale, șurubul are o bucșă standard TORX T25. Nu este necesară lipirea bordului până la tavan.

0