ANCORE ŞURUB

Alegeți produsul dorit

Ancore șurub pentru fixări temporare sau permanente, aprobate pentru aplicații în beton fisurat și nefisurat și aplicații care necesită rezistență la foc sau rezistență seismică.

Ancora șurub R-LX, ultima lansare Rawlplug, dispune de două fileturi separate cu înălțimi diferite. Filetul principal este responsabil pentru funcția de auto-tăiere în substrat care ajută la distribuirea forțelor ce îl acționează și decide sarcina specifică. Filetul secundar permite stabilizarea ancorei șurub în timpul instalării, crescând, de asemenea, rezistența la forțele de forfecare.

R-LX este o ancoră mecanică inovatoare. Viteza și simplitatea impresionantă a instalării, precum și posibilitatea fixării la distanțe mici față margine, o fac inegalabilă în multe aplicații.

Dacă sunteți în căutare de ancore expandabile, Rawlplug vine în ajutorul dumneavoastră cu cele mai performanțe și unice ancore expandabile de pe piață.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că atunci când vă aflați pe Stadionul Wembley National din Londra, așteptând să înceapă meciul, sunteți așezat pe un scaun care este unul dintre cele 90.000 instalate cu ajutorul ancorelor expandabile Rawlplug?

0