Discuri diamantate de tăiat

Alegeți produsul dorit

Discurile diamantate de calitate superioară cu o durată lungă de viață sunt concepute pentru tăieri precise. Designul special al discurilor diamantate garantează o viteză crescută de tăiere în materiale dure, permitând lucrul fără apă de răcire.
Oferta Rawlplug include o gamă variată de dimensiuni pentru utilizare cu diferite scule în funcție de aplicație. De aceea, recomandăm discurile diamantate pentru tăieri în beton, dar și pentru tăieri rapide a betonului umed și proaspăt.
Secțiunea subțire a lamei discurilor diamantate pentru tăieri în plăci ceramice, gresie, faianță și marmură asigură o tăiere precisă și permite lucrul în condiții uscate și umede.
Pentru tăieri în aluminiu, cupru și plastic recomandăm discurile diamantate cu tehnologie de sudare cu laser pentru fiabilitate și siguranță maxime.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că în anul 2019 am sărbătorit aniversarea a 100 de ani de la înființarea Rawlplug prin deschiderea Rawlplug Academy® & Training Center lângă Londra, oferind o pregătire completă pentru profesioniștii din industrie?

0