Discuri diamantate de tăiat

Alegeți produsul dorit

Discurile diamantate de inalta calitate, durabile, sunt concepute pentru taieturi de o precizie exceptionala. Datorita designului lor inovator, aceste discuri diamantate asigura o eficienta sporita in taierea materialelor rezistente, oferind posibilitatea de a opera fara necesitatea apei de racire.

Gama oferita de Rawlplug cuprinde diverse dimensiuni de disc diamant, adaptate pentru a se potrivi cu diferite tipuri de echipamente, in functie de specificul lucrarii. Este motivul pentru care recomandam discurile diamantate pentru executarea taieturilor in beton, inclusiv pentru taierea rapida a betonului umed sau proaspat.

Lama subtire a discurilor diamantate este ideala pentru taieri in placi de ceramica, gresie, faianta si marmura, garantand o taietura neteda si permitand utilizarea in medii atat uscate, cat si umede. Cu un disc diamant de calitate, utilizatorii pot obtine performante superioare si precizie maxima in fiecare proiect.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că atunci când folosiți un pistol cu gaz pentru cuie pentru a construi un acoperiș veți finaliza lucrarea de până la cinci ori mai rapid în comparație cu metoda manuală?

0