Dibluri plastic

Alegeți produsul dorit

Diblurile din plastic sunt formate de obicei din două componente - manșon din plastic și șurub metalic care, atunci când este înșurubat, determină expandarea manșonului.. Majoritatea diblurilor oferite pe piață sunt potrivite pentru utilizare într-un număr foarte limitat de substraturi. De obicei, diblurile care asigură o bună aderență în materialele solide nu sunt foarte eficiente în materialele cu goluri și invers.

Rawlplug vă oferă dibluri din plastic cu adevărat universale, cu un spectru larg de aplicații atât în materiale solide, cât și în materiale cu goluri. Diblurile noastre sunt fabricate din nailon de înaltă calitate, fiind disponibile atât în versiunea cu manșon din plastic și șurub metalic, cât și doar cu manșon din plastic

Diblul UNO

Ce este atât de special la diblul UNO? Este singurul diblu plastic care se extinde în partea superioară, garantând astfel o ancorare eficientă în substrat. Acest lucru poate fi foarte util în cazul găurilor supradimensionate sau a fixărilor realizate pe substraturi atunci când nu suntem siguri de calitatea peretelui.

De ce 4ALL?

O nouă generație a diblurilor Rawlplug ce pot fi utilizate în toate substraturile

Gama 4ALL cuprinde cea mai nouă generație de diblu de la Rawlplug. Fabricat din nailon de înaltă performanță, garantează parametri excelenți de instalare în toate tipurile de substrat.

Diblul universal se expandează în materialele de construcție solide și formează bucle în materialele cu goluri pentru o prindere maximă. Designul gulerului asigură rezistență în timpul instalării.

Variantele cu margini premodelate previn rotirea diblului în gaura forată.

Cele mai întâlnite aplicații privesc fixarea rafturilor sau dulapurilor de perete, instalarea sistemelor de depozitare și a stativelor sau montarea corpurilor de iluminat.

Vizualizați și oferta noastră de șuruburi și dibluri metalice pentru toate tipurile de substrat.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că ancorele noastre chimice R-KEX-II și R-KER-II furnizează cele mai mici distanțe de ancorare față de margini și între ancore?

0