Fixari cadre din plastic

Alegeți produsul dorit

Oferim o gama diversificata de diblu fixare pentru cadre din plastic, ideale pentru sarcini mici sau medii in orice tip de substrat, dar mai ales in montarea cadrelor si a profilurilor metalice pe fatade ventilate. Aceste produse de tip diblu fixare sunt concepute pentru a raspunde nevoilor specifice ale diferitelor tipuri de instalatii.

In oferta noastra se regaseste produsul diblu fixare din plastic premium R-FF1, disponibil cu capete hexagonale sau inecate. Acesta vine in trei variante anticorozive diferite: otel carbon, otel carbon cu straturi multiple Zink Flake si otel inoxidabil A4, fiind aprobat pentru utilizare in substraturi de tipurile A, B, C si D.

De asemenea, includem in oferta noastra diblul din plastic premium pentru adancime redusa R-FFS, care se mandreste cu cea mai mica adancime de ancorare de pe piata, doar 40 mm in beton. Acest produs asigura parametri inalti de rezistenta in toate materialele din clasele A, B, C si D si are o rezistenta ridicata la temperaturi inalte in conditii de incendiu, confirmata pana la 90 de minute in beton.

De asemenea, Rawlplug ofera o gama diversificata de dibluri universale pentru toate tipurile de fixari cu sarcini mici.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că gama de servicii Rawlplug include asistență tehnică Rawlplug, consultanță tehnică, testare pe site, aplicații EasyFix și BIM Rawlplug, selector de produse și bibliotecă tehnică?

0