Flanșe

Alegeți produsul dorit

Flanșe izolație

Flanșele pentru izolație au rolul de a asigura ancorarea termoizolației de vată minerală pe diferite suprafețe dure astfel încât să se asigure o poziționare stabilă și rezistentă. Ancorarea se face, de obicei, pe pereți de cărămidă sau beton, dar flanșele pentru izolație pot fi folosite și pe alte materiale cum ar fi OSB, lemn sau BCA. De asemenea, flanșele trebuie folosite împreună cu dibluri corespunzătoare din plastic sau metal astfel încât rezultatul final să fie o răspândire a forțelor aplicate pe fixare. În acest fel se asigură stabilitatea și rezistența de care are nevoie materialul.

Oferta Rawlplug de fixări pentru sisteme termoizolante este completată de flanșele de fixare a izolației, al căror rol este de a crește rezistența la forțele de forfecare și de a asigura o presiune egală și constantă pentru stratul de izolație. Oferta noastră include flanșele R-KWX, KWL, KC și șaiba metalică MKC.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că echipa noastră de ingineri în construcții și mecanice din cadrul Departamentului tehnic procesează anual mai mult de 1.500 de întrebări din peste 20 de țări din întreaga lume? Mai mult de 70% din întrebări se referă la calculele specifice de proiectare efectuate de proiectanți și contractori.

0