Informații despre investiție

Nume: Qualis II
Locație: Brașov, România
Investitor: Qualis Properties
Data realizării: 2020-2022
Constructor: Qualis Properties

Proiect

Qualis II este un complex cu apartamente moderne și finisaje de top, ce reprezintă locuința perfectă pentru a petrece timpul cu cei dragi.
Situat în cea mai dinamică zonă din Brașov, ansamblul rezidențial are o suprafață totală desfășurată de 20.000 mp și peste 300 de apartamente.
Datorită faptului că este construit cu responsabilitate și utilizând tehnologii de ultimă generație, am livrat peste 50.000 de bucăți de dibluri R-TFIX-8M și KI-10, acestea dovedindu-se a fi soluția optimă pentru fixarea materialui termoizolant.

Produse folosite

R-TFIX-8M Supreme Vezi detalii
KI-10 Premium Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com