Informații despre investiție

Nume: The Lake Home
Locație: Sibiu, România
Investitor: DMX Construction
Data realizării: 2020-2022
Constructor: DMX Construction

Proiect

The Lake Home este un proiect aflat pe malul Lacului Binder în Sibiu, singurul cartier de mare amploare din orașul Sibiu. Construcția ansamblului rezidențial a început în anul 2020, având clădiri cu 4 niveluri supraterane și o suprafață totală desfășurată de 20.000 de metri pătrați de spațiu verde.
Modern și cu un concept premium, a fost denumit și "Cartierul bunelor maniere". Cu 490 de apartamente, 29 de case și 3 restaurante, ansamblul este amplasat într-o zonă strategică și foarte căutată, cu acces facil către punctele de interes major din Sibiu.
Pentru realizarea acestui proiect au fost necesare și am livrat peste 5.000 de dibluri premium cu cui metalic R-TFIX-8SX de 235 mm, peste 3.000 de dibluri premium cu cui metalic R-TFIX-8SX de 335 mm și 100 de ancore chimice universale R-KEM II. Diblurile au fost folosite ca soluție optimă pentru fixarea materialului termoizolant, iar ancorele chimice au fost utilizate pentru consolidarea structurii existente.

Produse folosite

R-KEM II Universal Vezi detalii
R-TFIX-8SX Supreme Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com