Informații despre investiție

Nume: Vivamus Park Residence
Locație: Sânpetru, România
Investitor: Compania Cinci Stele
Data realizării: 2018-2022
Constructor: Compania Cinci Stele

Proiect

Vivamus Park Residence este un complex ce oferă o gamă variată de apartamente moderne, aerisite, dar și de spații verzi generoase și amenajate, ce oferă locuitorilor o oază de liniște și relaxare.
Fiind localizat în Brașov, ansamblul rezidențial pune la dispoziția clienților 130 de apartamente și peste 20.000 mp distribuiți în 4 blocuri. Datorită extinderii permanente a acestui proiect, acesta va derula pe o perioadă mai lungă de timp, fiind început în anul 2018.
Complexul va cuprinde o suprafață generoasă cu gazon și spații de relaxare, inclusiv teren de tenis/volei, dar și locuri de joacă pentru copii, hamace și leagăne.
Pentru a crea o atmosfera de "familie", se pot organiza petreceri pentru copii în aer liber și întâlniri în weekend-uri.
Deoarece siguranța este foarte importantă pentru noi, am livrat peste 20.000 de dibluri KI și peste 5000 de ancore expandabile R-HPTII-ZF pentru fixarea materialului termoizolant pentru fațadele blocurilor. De asemenea, ancorele R-HPTII-A4 au fost folosite pentru susținerea buiandrugilor.

Produse folosite

R-HPTII-A4 Supreme Vezi detalii
R-HPTII-ZF Supreme Vezi detalii
KI-10 Premium Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com