Informații despre investiție

Nume: Cortina Academy
Locație: București, România
Investitor: Eden Capital Development
Data realizării: 2019-2020
Constructor: Everest International Trading

Proiect

Ansamblul rezidențial CORTINA ACADEMY este un proiect de lux, situat într-una din cele mai exclusiviste zone din București, vizavi de Palatul Cotroceni, pe Bulevardul Geniului nr. 46-48. Modern și exclusivist, ansamblul rezidențial CORTINA ACADEMY, format din două clădiri înalte de 11 etaje, întrunește cu siguranță cele mai exigente cerințe în materie de calitate, lux și eleganță. Ansamblul rezidențial cu fațadă ventilată, design ales de asemenea și pentru CORTINA RESIDENCE, se deosebește și este ușor de recunoscut. Pentru instalarea fațadei ventilate, compania Rawlplug a livrat o gamă largă de produse premium de fixare, respectiv - ancore mecanice expandabile R-HPTII-ZF, dibluri pentru sisteme termoizolante R-TFIX-8M, șuruburi autoforante din oțel inoxadibil DIN 7504, șuruburi autofiletante din oțel inoxidabil DIN 7981 și pop nituri din oțel inoxadibil. Pentru instalarea ramelor de ferestre au fost folosite dibluri din plastic R-FF1-K, iar pentru instalarea balustradelor pentru balcoane au fost folosite ancore șurub R-LX-HF.

Produse folosite

R-HPTII-ZF Supreme Vezi detalii
R-LX-HF-ZP Supreme Vezi detalii
R-TFIX-8M Supreme Vezi detalii
R-FF1-K Supreme Vezi detalii
7504 K Premium Vezi detalii
7981 Premium Vezi detalii
ALF AL/A2 Universal Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora.

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto.