Informații despre investiție

Nume: EXPO 2020 - Dubai, Emiratele Arabe Unite
Locație: Dubai, Emiratele Arabe Unite
Investitor: Dubai World Center Authority, EXPO 2020 Bureau
Data realizării: 2020

Proiect

Expo este denumirea obișnuită dată expozițiilor globale desfășurate în mod regulat începând cu anul 1751, care prezintă realizări culturale, științifice și tehnologice ale țărilor și națiunilor din întreaga lume. Prima expoziție a avut loc la Londra, iar 269 de ani mai târziu, în 2020, realizările participanților vor fi prezentate oficial în Emiratul Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Încă de la început, expozițiile au oferit țărilor o oportunitate excelentă de a concura în toate domeniile de producție. Pavilioanele planificate și pregătite cu grijă trebuie să demonstreze cunoștințe de ultimă generație în domeniul ingineriei și capacități tehnologice de ultimă oră. Rawlplug contribuie, de asemenea, la Dubai Expo, o clădire ce va fi ridicată pe 438 de hectare în orașul Jebel Ali, găzduind un spațiu expozițional.

Punctul central al clădirii va fi pavilionul central numit Pavilionul Al Wasl. Acesta va fi împărțit în trei părți, fiecare dintre acestea fiind dedicată unei teme diferite. Investiția implică, de asemenea, construcția unui sat expozițional cu peste 2.000 de apartamente, bănci, facilități de divertisment și restaurante.

Au fost utilizate următoarele produse Rawlplug:

  • R-LX ancoră șurub pentru beton
  • R-KEXII-600 ancoră epoxidică pentru armături post-instalate
  • R-DCA ancoră expandabilă cu filet pentru instalarea balustradelor și a cablurilor
  • R-XPT ancoră expandabilă pentru instalarea echipamentelor electronice
  • R-RB ancoră expandabilă RAWLBOLT pentru instalarea echipamentelor electronice și a limitatoarelor de viteză
  • MBA diblu complet metalic
  • KI diblu cu cui din plastic pentru instalarea izolației fațadelor

Produse folosite

R-KEX II Supreme Vezi detalii
R-XPT Premium Vezi detalii
R-RBP Rawlbolt® Premium Vezi detalii
R-DCA Premium Vezi detalii
R-LX-CS-ZF Supreme Vezi detalii
MBA Premium Vezi detalii
KI-10 Premium Vezi detalii

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com