Informații despre investiție

Nume: Promenada de pe plaja de aur Mile
Locație: Durban, Africa de Sud
Investitor:
Data realizării: 2019

Proiect

Durban este cel de-al treilea oraș al Africii de Sud și cel mai mare port al țării, situat pe coasta Oceanului Indian, o destinație turistică cosmopolită, vibrantă, cu un climat subtropical. Orașul este renumit pentru caracterul său multicultural, cu tonul cel mai distinct stabilit cu siguranță de minoritatea hindusă care trăiește aici încă din secolul al XIX-lea. Simbolul său vizibil este numărul mare de ricșa pe drumurile locale. De asemenea, orașul se remarcă datorită celor mai bune plaje urbane din țară, cu faimoasa plajă lungă de 6 kilometri, cu restaurante și cafenele elegante.

În imediata vecinătate se află și celebrul parc acvatic, uShaka Marine World. Extinderea actuală include conectarea Plajelor de Nord și de Sud cu o promenadă pietonală și construirea unei infrastructuri de însoțire extinsă, cu zone de odihnă, rampe pentru scaune cu rotile, diguri, indicatoare și chiar un spațiu destinat pentru a fi folosit ca amfiteatru. Proiectul face parte dintr-un plan de extindere a cartierului de pe litoralul Durban, Point Waterfront, și a fost împărțit în trei faze, cu o durată totală de 10-15 ani. Lucrările la malul mării vor fi încununate cu finisarea zonelor verzi: vegetația special concepută va fi plantată pe dunele care înconjoară promenada, care nu numai că va proteja litoralul, dar va anima și împrejurimile din beton ale Mile de Aur.

Pentru acest proiect, Rawlplug a furnizat ancore R-HPT-II-12100-A4 la șantierul de construcție, folosite pentru fixarea suportului din oțel inoxidabil (4 bucăți pe braț) cu care s-au instalat balustradele de-a lungul promenadei. Datorită mediului extrem de coroziv (coasta Oceanului Indian din Durban are un climat tipic tropical) au fost folosite ancore acoperite cu oțel inoxidabil.

Produse folosite

R-HPTII-A4 Supreme Vezi detalii

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com