Şaibe și piulițe

Alegeți produsul dorit

Șaibe plate și piulițe

Șaibele plate și piulițele sunt esențiale pentru sistemele care vor să asigure o îmbinare solidă și rezistentă. Acestea sunt materiale de metal care nu trebuie să lipsească din trusa unui profesionist și pot fi folosite atât la proiectele complexe, cât și la diferite sarcini casnice.

Cum se utilizează piulițele?

Piulițele sunt piese metalice folosite pentru a realiza îmbinări manevrabile. Acestea asigură o fixare solidă și pot fi demontate atunci când îmbinarea nu mai este necesară. Cu ajutorul găurii centrale, piulița asigură rezistența necesară îmbinării, iar partea exterioară ajută la menținerea și susținerea unei presiuni semnificative.

Cum se utilizează șaibele plate?

La orice îmbinare este nevoie de un element care să asigure protecția între piesa care aplica presiunea și cea care o susține. Șaibele plate asigură o presiune de contact uniformă, acestea fiind discuri metalice ce se poziționează între piuliță și suprafața de contact unde se montează.

Vă recomandăm să folosiți șuruburi metrice cu rezistență mare la coroziune cu diferite tipuri de diametre, începând cu M6 până la M24, din oferta Rawlplug.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că Rawlplug POSM și sistemul standardizat de ambalare au fost inventate în anul 1960? Îmbrăcăminte artizanală, kit de fixare pentru casă, kit de fixare Handyman și ținută Rawldrill sunt doar câteva dintre numeroasele opțiuni din ofertă.

0