Suruburi autoforante pentru panouri sandwich

Alegeți produsul dorit

Suruburile pentru panouri sandwich, cunoscute ca suruburi panouri sandwich, sunt esentiale pentru asamblarea eficienta a panourilor sandwich in structuri variate. Aceste suruburi panouri sandwich sunt special concepute pentru a fixa panourile pe structuri din otel, lemn si beton. Caracterizate prin capacitatea lor autofiletanta sau autoforanta, aceste suruburi dispun de un filet secundar care se prinde ferm de partea exterioara a panoului sandwich, garantand astfel presiunea necesara a saibei de etansare fara a risca deteriorarea sau deformarea materialului.

Pe langa versatilitatea lor in utilizare, suruburi panouri sandwich oferite de Rawlplug variaza in marime, de la 6 mm pana la 18 mm, si sunt disponibile in materiale diverse, cum ar fi otel inoxidabil, otel carbon zincat sau otel carbon cu un strat suplimentar de protectie anticoroziva Zink Flake, oferind astfel solutii pentru diverse cerinte de montaj.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că ancorele Rawlplug sunt disponibile sub formă de cartușe, fiole de sticlă și folii? Este adevărat faptul că în oferta noastră de produse se găsesc opțiuni pentru toata lumea.

0