Șuruburi și dibluri metalice

Alegeți produsul dorit

Pentru fixări ușoare în diverse tipuri de substraturi se recomandă utilizarea șuruburilor și diblurilor metalice. Mai ales în situațiile în care este necesară asigurarea siguranței la incendii, anumite modele din categoria diblu metalic fiind testate în acest sens, cu rezistență demonstrată la foc.

Deformările mecanice asigură o fixare solidă, procedurile de montare sunt simple și rapide, iar spectrul de aplicații este foarte larg.

Din gama diblurilor metalice oferite de Rawlplug, modelul KGS de la Koelner are un randament foarte bun la fixarea mânerelor, cârligelor, clemelor pentru cabluri sau țevi, fiind ușor de instalat cu șuruburi pentru lemn sau PAL.

Acesta oferă o rezistență sporită chiar și în găuri supradimensionate, fiind proiectat pentru a asigura rezistența la foc.

Diblul KMW, produs tot de Koelner, face parte din categoria de dibluri metalice pentru beton, având valori consistente de încărcare. Produsul este recomandat pentru profile de acoperiș metalice, conducte sau țevi.

La montajul ferestrelor poate fi utilizată gama WHO, șuruburi speciale cu cap înecat, fără dilatare, care nu afectează rama ferestrei.

Pentru aplicații M&E pe beton, ancora expandabilă premium R-GS de la Rawlplug este soluția perfecta. Aceasta oferă parametri excelenți în betonul nefisurat și fisurat, fiind în clasa de rezistență la foc A1. Fixarea sa prin străpungere este simplă și nu necesită instrumente speciale.

Diblul metalic tip ancoră

SM de la Rawlpug, este o ancoră metalică galvanizată cu șurub, utilizată la fixări ușoare în gips-carton, OSB, plăci aglomerate sau plăci de ciment. Aceasta poate fi utilizată pentru fixarea șinelor pentru perdele, a oglinzilor, radiatoarelor, rafturilor montate pe plăci de gips-carton sau a lămpilor stradale. Pentru fixare se poate utiliza șurubelnița normală sau AT-88RAWL - un instrument profesional de instalare.

Rawlplug propune și ancora expandabilă metalică R-GS. Încadrată în clasa de rezistență la foc A1, aceasta se folosește pentru fixări prin străpungere în beton fisurat sau nefisurat. Acest tip de diblu metalic are aplicabilitate în instalarea tavanelor ușoare sau a profilelor de acoperiș din metal.

Pentru aplicari specializate, Rawlplug va ofera si o gama larga de dibluri gips carton concepute pentru amenajări interioare în pereți de gips-carton.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că suntem capabili să asamblăm 140.000 bucăți de ancore expandabile pe zi?

0