Suruburi si dibluri metalice

Alegeți produsul dorit

Pentru fixari usoare in diverse substraturi, se recomanda folosirea de suruburi si dibluri metalice. Acestea sunt deosebit de utile in cazurile unde siguranta la incendii este cruciala, unele modele din gama dibluri metalice fiind special testate pentru rezistenta la foc. Fixarea lor solida se datoreaza deformarilor mecanice, iar procesul de montare este simplu si rapid, acoperind un spectru larg de aplicatii.

Din gama de dibluri metalice oferite de Rawlplug, modelul KGS de la Koelner este remarcabil pentru fixarea elementelor precum manere, carlige, cleme pentru cabluri sau tevi, fiind usor de instalat cu suruburi pentru lemn sau PAL. Acest model prezinta o rezistenta sporita chiar si in gauri supradimensionate si este proiectat pentru a asigura rezistenta la foc.

Diblul metalic KMW de la Koelner, destinat betonului, are valori de incarcare consistente si este recomandat pentru fixarea profilelor de acoperis metalice, conducte sau tevi. In montarea ferestrelor, se utilizeaza suruburile speciale WHO de la Rawlplug, care nu necesita dilatare si nu afecteaza rama ferestrei.

Pentru aplicatii M&E pe beton, ancora expandabila premium R-GS de la Rawlplug este ideala, oferind performante excelente in betonul nefisurat si fisurat, fiind clasificata la rezistenta la foc A1. Fixarea acestei ancore este simpla si nu necesita instrumente speciale.

Si diblul metalic tip ancora SM de la Rawlpug, o ancora metalica galvanizata cu surub, este o alegere excelenta pentru fixari usoare in gips-carton, OSB, placi aglomerate sau placi de ciment, utilizabil pentru o gama variata de aplicatii, de la sinele pentru perdele la lampi stradale. Montarea acestor dibluri se poate face cu o surubelnita standard sau cu instrumentul profesional AT-88RAWL.

In incheiere, ancora expandabila metalica R-GS de la Rawlplug, clasificata A1 pentru rezistenta la foc, este perfecta pentru fixari prin strapungere in beton fisurat sau nefisurat, avand o aplicabilitate larga in instalarea tavanelor usoare sau a profilelor de acoperis metalice.

Pentru aplicari specializate, Rawlplug va ofera si o gama larga de dibluri gips carton concepute pentru amenajari interioare in pereti de gips-carton.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că suntem capabili să asamblăm 140.000 bucăți de ancore expandabile pe zi?

0