Informații despre investiție

Nume: Avalon Estate
Locație: București, România
Data realizării: 2022
Dezvoltator: Prime Kapital

Proiect

Situat pe Bulevardul Pipera nr. 1-VIII M, Avalon Estate se află în apropiere de Bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Floreasca și Bulevardul Dimitrie Pompeiu.
Ansamblul rezidențial este aproape de cel mai fierbinte centru de business al Bucureștiului a fost construit la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.
Astfel, Rawlplug a livrat cantități însemnate de dibluri premium pentru fațade: R-TFIX-8S-155/215 și KI-220-N, fixări cadre din plastic R-FF1-K și R-FFS-K, ancore expandabile R-XPT și R-HPTII-ZF, ancore șurub R-LX și ancore chimice R-KER-II.

Produse folosite

R-KER II Supreme Vezi detalii
R-HPTII-ZF Supreme Vezi detalii
R-XPT Premium Vezi detalii
R-TFIX-8S Supreme Vezi detalii
R-FF1-K Supreme Vezi detalii
R-FFS-K Supreme Vezi detalii

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com