Informații despre investiție

Nume: Tandem Office Building
Locație: București, România
Data realizării: 2023

Proiect

Cu nouă etaje și trei niveluri subterane, Tandem Office Building din București a fost pusă în funcțiune în 2023.
Conform celor mai stricte cerințe din industrie, clădirea oferă o suprafață de birouri de 35.000 m2. A fost proiectată și construită special având în vedere soluții ecologice și de economisire a energiei. Acest lucru i-a adus certificatul Breeam Excellent, acordat doar clădirilor care îndeplinesc standarde înalte de construcție durabilă și ecologică.
Contribuția noastră în proiect a început cu aplicația îmbinării radierului cu pereții mulați, produsul folosit fiind ancora R-KEX II. Pentru consolidarea zidăriei de la etajele superioare a fost utilizată ancora chimică R-KER-II.
Pentru fixarea consolelor ce susțin pereții cortină au fost utilizate 17.000 ancore R-HP-TII ZF, discurile de debitat RT-CDM-230, burghiele RT-SDSR și elementele de fixare pentru fațadă KI-10-M.

Produse folosite

R-KEX II Supreme Vezi detalii
R-KER II Supreme Vezi detalii
R-HPTII-ZF Supreme Vezi detalii
KI-10M Premium Vezi detalii
RT-SDSR Rebardrill Supreme Vezi detalii
RT-CDM Premium Vezi detalii

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug nu este proprietarul mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com